Φώτης Σεργουλόπουλος: O γιος μου πώς τον κάναμε, του απάντησα με αγάπη μωρό μου

Φώτης Σεργουλόπουλος: O γιος μου πώς τον κάναμε, του απάντησα με αγάπη μωρό μου

Στη Στέγη Ωνάση βρέθηκαν άνθρωποι, οι οποίοι μοιράστηκαν τις ιστορίες τους, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σε ότι έχει να κάνει με την αγάπη, ενάντια στο στίγμα και στην προκατάληψη. Η ανοιχτή συζήτηση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με τη σφραγίδα του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή».

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος ο οποίος μίλησε την απόφασή του, να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύντροφό του, αλλά και την αγάπη της οικογένειάς του, που τον βοήθησε στο ταξίδι αυτό.

 
«Βρισκόμουν σε μια οικογένεια που αγαπούσε ο ένας τον άλλο, μεγάλωσε με πολλή αγάπη, κατανόηση, αποδοχή και όταν μεγάλωσα ένιωσα την ανάγκη να κάνω και εγώ τη δική μου οικογένεια. Κάποια στιγμή είπα στον σύντροφό μου “θέλω να κάνουμε ένα παιδί και εκείνος αναρωτήθηκε αν είναι εφικτό”» δήλωσε αρχικά ο Φώτης Σεγουλόπουλος.

«Έφτασε η στιγμή να κάνουμε το παιδί μας, να μεγαλώνουμε και να έρθει ο γιος μου κάποια στιγμή να με ρωτήσει “μπαμπά εσείς πώς με κάνατε” και του απάντησε με αγάπη μωρό μου» σχολίασε ολοκληρώνοντας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα