Μπήλιω Τσουκαλά: Τι απέγινε η παρουσιάστρια της αγαπημένης εκπομπής Έχει Γούστο;

Μπήλιω Τσουκαλά: Τι απέγινε η παρουσιάστρια της αγαπημένης εκπομπής Έχει Γούστο;

Η Μπήλιω Τσουκαλά μας κρατούσε συντροφιά μέσα από την εκπομπή Έχει γούστο στη δημόσια τηλεόραση. Η διάσημη δημοσιογράφος είχε κερδίσει το κοινό με την καλαισθησία της εκπομπής και τις πολιτιστικές της προτάσεις για την τέχνη και την καλή ζωή. Ας την γνωρίσουμε καλύτερα και να δούμε τι κάνει σήμερα.

Έχει τελειώσει το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Γαλλικό Ινστιτούτο Τύπου (I.F.P.) και πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα Πολιτικών Επιστημών (D.E.A.) από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης Paris II. Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα κινηματογράφου, πολιτικής οικονομίας και φιλοσοφίας.

 Που βρίσκεται σήμερα η Μπήλιω Τσουκαλά
 

Τα τελευταία χρόνια η έγκριτη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού έχει επιλέξει να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της, Γιώργου Πίττα και μαζί του να κάνει ταξίδια, να απολαμβάνει τις γεύσεις ανά την Ελλάδα και να βοηθάει τον σύζυγό της σε γαστρονομικούς οδηγούς, αφού εκείνος διαχειρίζεται την παγκοσμίου πλέον φήμης ιστοσελίδα Greek Guide Gastronomy.
 

Το ζευγάρι έχει και έναν μονάκριβο γιο, στον οποίο η Μπήλιω έχει μεγάλη αδυναμία και τον «κουβαλά» πάντα σε μικρές φωτογραφίες, ακόμη και μέσα στο πορτοφόλι της.

 

Μπήλιω Τσουκαλά: Η εύπορη οικογένεια και ο θρύλος πατέρας της
 

Η Μπήλιω Τσουκαλά προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια και οι γονείς της τής παρείχαν τα πάντα, και κυρίως εκπαίδευση! Έχοντας το μικρόβιο της δημοσιογραφίας από πολύ νωρίς, αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημοσιογραφία και τις Πολιτικές Επιστήμες στο Παρίσι, από όπου πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα Πολιτικών Επιστημών.

 

Ο Ηλίας Πελοπίδας Τσουκαλάς ήταν γόνος ναυτικής οικογένειας από την Ζάκυνθο. Ο δε πατέρας του ήταν Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, που διακρίθηκε ως συγγραφέας Ναυτικών επιστημονικών συγγραμμάτων και εφευρέτης. Ο Ηλίας Τσουκαλάς, τιμηθείς για την πολεμική του δράση με το Χρυσούν Αριστείον Ανδρείας και δύο φορές με τον Βρετανικό Πολεμικό Σταυρό Εξαίρετων Πράξεων (D.S.C.), δεν θεωρούσε τον εαυτό του ήρωα, αλλά αξιωματικό που έκανε το καθήκον του.Ακόμη και μετά την εθελούσια αποστράτευσή του το 1956, σε ηλικία μόλις 42 ετών, ο Ηλίας Τσουκαλάς παρέμεινε για το Πολεμικό Ναυτικό ένας θρύλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα