Γαρμπή για Σχοινά - Μαζωνάκη: Όταν κάποιος τσακώνεται με τον Διονύση πάντα φταίει αυτός ο κάποιος

Γαρμπή για Σχοινά - Μαζωνάκη: Όταν κάποιος τσακώνεται με τον Διονύση πάντα φταίει αυτός ο κάποιος

Αν ο Διονύσης, που είναι ένας άνθρωπος πολύ σωστός, κάνει κάτι τέτοιο, σημαίνει πως έχει δίκιο...

Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος, ο Διονύσης ποτέ, δήλωσε μεταξύ άλλων η Καίτη Γαρμπή, αναφερόμενη στην αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους.

Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα. Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τελικά, μόνος του τις εμφανίσεις του.

 Μιλώντας στο «Πρωινό» η Καίτη Γαρμπή πήρε θέση σχετικά με τη διαφωνία των δύο ανδρών.

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια και σεβασμός στο κοινό, γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Αν ο Διονύσης, που είναι ένας άνθρωπος πολύ σωστός, κάνει κάτι τέτοιο, σημαίνει πως έχει δίκιο», είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος, ο Διονύσης ποτέ. Εγώ από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κύριο Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα