Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί ξανά στα δικαστήρια - Γιατί την μηνύει ο ηθοποιός

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί ξανά στα δικαστήρια - Γιατί την μηνύει ο ηθοποιός

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, ωστόσο η κόντρα μεταξύ τους δεν λέει να κοπάσει, καθώς όπως φαίνεται δεν μπορούν ακόμη να λύσουν τις διαφορές τους!

Αυτή τη φορά, ο Μπραντ Πιτ έκανε ακόμη μία μήνυση στην Αντζελίνα Τζολί για τον αμπελώνα που αγόρασαν μαζί στην Νότια Γαλλία, όπου και παντρεύτηκαν το 2014.

Σήμερα οκτώ χρόνια μετά, το περιουσιακό αυτό στοιχείο φαίνεται να δημιουργεί εντάσεις στο πάλαι ποτέ ζεύγος «Μπραντζελίνα», μιας και ο Μπραντ Πιτ μηνύει την πρώην σύζυγό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κατηγορεί την Τζολί πως «επεδίωξε την πρόκληση βλαβών» όταν αυτή αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιό της από τον αμπελώνα σε έναν Ρώσο ολιγάρχη.

Ο Μπραντ Πιτ σημειώνει επίσης πως η απόφασή της Αντζελίνα Τζολί να πουλήσει το μερίδιό της, τον εξανάγκασε σε συνεργία με «έναν άγνωστο με δηλητηριώδεις συνδέσμους και σκοπούς».

Ο Πιτ υποστηρίζει σύμφωνα με το BBC πως είχαν συμφωνήσει με την πρώην σύζυγό του να μην πουλήσουν τα μερίδια του αμπελώνα χωρίς πρώτα να το έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους.

Ο Αντζελίνα Τζολί δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος.