Βαλάντης – Διαψεύδει τις φήμες για σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη

Βαλάντης – Διαψεύδει τις φήμες για σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη

Η κάμερα του Χαμογέλα και πάλι! συνάντησε τη Βαλάντη, ο οποίος διέψευσε τις φήμες για τη σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη και αποκάλυψε ότι δεν έχει ερωτευτεί ξανά, μετά το τέλος της σχέσης του με την Κατερίνα Καπόλα.


«Έχω πέσει στα πατώματα από έρωτα, πριν περίπου 4,5 χρόνια, στην προηγούμενή μου σχέση, την Κατερίνα. Μετά την Κατερίνα δεν ερωτεύτηκα ξανά. Μπήκα σε μία σχέση για να ξεπεράσω την προηγούμενη. Ήταν λάθος αυτό», εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Ένας άνθρωπος που γεννιέται σταρ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του. Δε συνειδητοποιώ ότι κάποιος μπορεί να με κοιτάξει. Δεν την ψώνισα ποτέ. Την ψωνίζουν άνθρωποι που δεν είναι σταρ», ανέφερε ο ίδιος.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι συνεχίζει τις σπουδές του στην αιθσητική. «Πέρασα πρώτος στη σχολή αισθητικής, φοίτησα δύο χρόνια, μετά έκανα παύση και μπήκα στο τραγούδι, και τώρα φοιτώ πάλι για να πάρω το πτυχίο μου», είπε.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη Ρούλα Κορομηλά, λέγοντας ότι «Παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις μου για τη Ρούλα Κορομηλά. Είχα πει ότι ήταν λάθος επιλογή μου να την ακούσω και να αλλάξω εμφάνιση».

Σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη, ο ίδιος είπε ότι «Με την Πόπη δε γνωριζόμαστε προσωπικά. Ανέβασε ένα στόρι το οποίο κοινοποίησα. Δεν μου άρεσε ο τίτλος ότι ήταν η νέα σχέση της showbiz. Εκθέτουν οικογένειες, ανθρώπους, παιδιά».

Ο ίδιος μίλησε και για το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Σε όλα μαζί».

«Είναι ένα τραγούδι που κυκλοφορήσαμε με τη Heaven Music. Το γύρισμα έγινε στο δάσος της Δροσοπηγής που δεν υπάρχει πια», είπε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα