Με κατέστρεψε, με κατέστρεψε! Δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά

Στη φυλακή οδηγήθηκε γνωστή παίκτρια ριάλιτυ, για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης. Η πρώην παίκτρια ριάλιτι ξέσπασε, μάλιστα, κατά του συντρόφου της, που επίσης προφυλακίστηκε, λέγοντας ότι της κατέστρεψε τη ζωή.

«Με κατέστρεψε, με κατέστρεψε», αναφωνούσε για τον 32χρονο σύντροφό της, ο οποίος επίσης κρίθηκε προφυλακιστέος.

Το ζευγάρι κατηγορείται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και μετά την απολογία τους ενώπιον της 3ης ανακρίτριας ναρκωτικών αποφασίστηκε να οδηγηθούν στις φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη έχοντας στην κατοχή του 7,8 κιλά κοκαΐνης, ενώ η 29χρονη συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο σπίτι του ζεύγους στο Παγκράτι, όπου εντοπίστηκαν 0,10 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η 29χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της ενώπιον της 3ης ανακρίτριας ναρκωτικών αρνήθηκε κάθε σχέση με την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης. «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφός μου», φέρεται να ισχυρίστηκε.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στους συχνούς καυγάδες που είχε με τον σύντροφό της, επειδή τον πίεζε να σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Οκτωβρίου.
«Η σύντροφος μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση, φταίω αποκλειστικά εγώ»

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα