Σεισμός από την συνέντευξη Γ. Πατούλη. Τι απάντησε η Μαρίνα Σταυράκη

Σεισμός από την συνέντευξη Γ. Πατούλη. Τι απάντησε η Μαρίνα Σταυράκη

Άμεση ήταν η αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη στη συνέντευξη που έδωσε στο MEGA Καλημέρα ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Πατούλης.
Πολλές αναφορές στη μητέρα του, τον γιo αλλά και το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Πατούλη έκανε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από την κυρία Σταυράκη.

«Έχει με το παιδί καθημερινή επαφή; Εννοείς τηλεφωνική; Βασικά δεν ξέρουμε ακόμα που μένει. Από κάποιο εξώδικο που μου είχε έρθει είχε δηλώσει κάπου στην Νέα Σμύρνη. Έχω ακούσει ότι μένει Κολωνάκι, Γλυφάδα, ακόμη δεν ξέρω.», είπε σχολιάζοντας την ατάκα  του Περιφερειάρχη Αττικής ότι έχει καθημερινή επικοινωνία με τον γιό τους.

Εμένα μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι από τη στιγμή που δεν έχουμε συναποφασίσει κάποια πράγματα, πώς βγαίνει και λέει ότι έχουμε χωρίσει. Όλοι είμαστε καλοί γονείς, αλλά με αιφνιδίασε. Είχαμε πει ότι δεν θα κάνουμε δηλώσεις για προσωπικά. Με ξάφνιασε, ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για ακόμη μια φορά» πρόσθεσε η κυρία Μαρίνα Σταυράκη (Πατούλη).

δείτε το βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα