Λιγνάδης: Ας βγει ένταλμα σύλληψης, εδώ είμαι δεν κρύβομαι

Λιγνάδης: Ας βγει ένταλμα σύλληψης, εδώ είμαι δεν κρύβομαι

Τη δική του εκδοχή για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με αποκορύφωμα τη σημερινή συνέντευξη της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, δίνει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Μέσω δήλωσής του στην Καθημερινή, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου σχολίασε τις φήμες που ακούγονται περί εντάλματος συλλήψεως σε βάρος του ακόμη και σήμερα, σημειώνοντας πως έχει ακούσει για αυτό: ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι

Μάλιστα, ανέφερε πως δεν εμφανίζεται κάπου να μιλήσει επίσημα για όσα καταγγέλλονται, γιατί θα αδικήσει τον εαυτό του και ίσως κι άλλους, ενώ «φυσικά δεν κρύβομαι».

«Δεν έχω οργανωμένο στρατό πίσω μου»

Λίγο αργότερα, παρουσιάστηκαν δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου εξήγησε πως εδώ και ένα μήνα: «υπάρχει μια τεράστια επίθεση φημών, κλίματος, υπονοουμένων, εννοουμένων που δέχομαι εγώ, καταγγελίες στα social media, τις οποίες πληροφορούμαι».

«Αλλά είναι ένας κυκλώνας ο οποίος μέχρι στιγμής υπάρχει εκεί, σε αυτά τα μέρη που σας είπα» σημειώνει και προσθέτει πως ο ίδιος δεν έχει λάβει στα χέρια μέχρι την παρούσα στιγμή κάποια καταγγελία στα χέρια του.

«Επομένως», διερωτάται: «πώς αποφασίζεται η επικινδυνότητα ενός ανθρώπου; Πώς αποφασίζεται; Από τα θρυλούμενα; Από τις φήμες; Σίγουρα η επικινδυνότητα ενός ανθρώπου δεν αποφασίζεται από…από…από τις φήμες ή κάποιες καταγγελίες οι οποίες είναι στον αέρα» αναφέρει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

 «Βεβαίως, υπάρχει ελευθερία λόγου, αλλά θα μου επιτρέψετε και εμένα να επικαλεστώ και εγώ το κράτος δικαίου».

«Είμαι ένας άνθρωπος που ακούει για τον πατέρα του, για την μάνα του, ακούει πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι θα ακούσω» τονίζει και ισχυρίζεται πως «δεν έχω έναν οργανωμένο στρατό πίσω μου» ενώ «νιώθω και μια μοναξιά να σας το πω και έτσι», ενώ δεν θεωρεί πως εξαπάτησε κανέναν.

«Προσπαθώ να μείνω όσο νηφάλιος και ψύχραιμος. Είμαι πολύ στεναχωρημένος πραγματικά και ξέρετε πως είμαι ένας άνθρωπος που πριν από την κριτική εξαντλεί την αυτοκριτική του» επεσήμανε επίσης.

«Αν είμαι επικίνδυνος, θα το αποφασίσουν οι θεσμοί»

Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής, μιλώντας στο MEGA επεσήμανε πως η κυρία Μενδώνη είναι μία επαρκέστατη –στη δουλειά της– υπουργός, με την οποία: «είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη».

 «Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες» δήλωσε.

«Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

 

 Λιγνάδης: Μέχρι στιγμής δεν έχω στα χέρια μου καμία κατηγορία

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα