Χριστίνα Παππά: Έχω ακούσει ότι είναι δύσκολος άνθρωπος – Μακάρι να δουλέψω μαζί του

Χριστίνα Παππά: Έχω ακούσει ότι είναι δύσκολος άνθρωπος – Μακάρι να δουλέψω μαζί του

Για το θέμα των ημερών μίλησε και η Χριστίνα Παππά, στην εκπομπή Love It. Η ηθοποιός διαχώρισε τη σεξουαλική παρενόχληση από την λεκτική βία και εξέφρασε την άποψή της, η οποία είναι λίγο διαφορετική.

«Πέφτω από τα σύννεφα. Είμαι ενάντια και κατά και είναι καταδικαστέο το γεγονός του βιασμού, της σεξουαλικής παρενόχλησης… Ό,τι έχει σχέση με τη λεκτική, στον χώρο μας έχουμε να κάνουμε με τους εύκολους ανθρώπους και με τους δύσκολους. Αν εγώ πάω σε μια δουλειά που ξέρω ότι κάποιος πρωταγωνιστής είναι δύσκολος χαρακτήρας, αλλά όμως το prestige που θα πάρω και όλο αυτό με κάνουν να το ανεχτώ, να το καταπιώ, νομίζω είναι άδικο να βγαίνεις μετά και να λες. Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν σε υποχρεώνει κανένας. Πηγαίνεις και όταν βλέπεις ότι οι δυνάμεις σου, η καρδούλα σου δεν το αντέχουν, σηκώνεσαι και φεύγεις. Δεν κάθεσαι μετέπειτα να κατηγορήσεις, το θεωρώ άδικο.

Αν έρθω εγώ στη δουλειά σας και μου κάνετε ψυχολογική βία γιατί να μην ξαναβρώ δουλειά; Θα πω δεν μου κάνετε, γεια σας, ευχαριστώ πάρα πολύ. Ποιος θα σε ενοχλήσει να βρεις άλλη δουλειά;

Για τον συγκεκριμένο κύριο και πρωταγωνιστή τον οποίο εγώ τον αγαπώ και μακάρι να δουλέψω μαζί του όσο δύσκολος και να είναι, αν δεν το αντέχω σηκώνομαι και φεύγω. Έτσι είμαι εγώ σαν Χριστίνα και μου έχει συμβεί στο παρελθόν. Έχω ακούσει ότι είναι δύσκολος άνθρωπος. Ας μην τους κατακρίνουμε όλους σε αυτό το κομμάτι. Τώρα, στα άλλα δεν το συζητάω καν. Αυτό δεν το συζητάμε καν, είναι τραγικό», λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα