Ελένη Κοκκίδου: Τα παιδιά, ο γάμος που δεν έγινε και ο ρόλος του έρωτα στη ζωή της

 Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο “The 2night Show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η τηλεοπτική «Βουλίτσα», Ελένη Κοκκίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, αποκαλύπτοντας ότι είναι πολύ πιθανό η σειρά να συνεχιστεί και του χρόνου.

Όπως εξομολογήθηκε η Ελένη Κοκκίδου, «όταν μου πρότειναν να παίξω στη Μουρμούρα τα ‘χασα, δεν το περίμενα. Και έμαθα εκ των υστέρων ότι η σεναριογράφος μας, η Έλενα Σολωμού, με ήξερε από το θέατρο και με εκτιμούσε σαν ηθοποιό και κάτι είδε, επέμεινε και με πήρανε. Είπα αμέσως “ναι” γιατί είδα το σενάριό της και μου άρεσε πάρα πολύ».

«Μου άρεσε η ιδέα ότι θα είμαι μόνο μου με κάποιον άλλον, δεν “έπαιζε” το όνομα του κυρίου Αντωνίου ακόμα, δεν ήξερα με ποιον θα είμαι. Το σενάριο με τράβηξε πολύ και θα έκανα κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ, κωμωδία στην κάμερα, στην τηλεόραση», πρόσθεσε.

Προχθές κόψαμε την πίτα μας για το 2020 και γιορτάσαμε και τα εφτά χρόνια μουρμούρας. Είμαστε μια οικογένεια τόσα χρόνια μαζί. Απ’ ότι γνωρίζω μπορεί να συνεχίσει και του χρόνου, θέλουν να συνεχίσει και του χρόνου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Κοκκίδου.

Για τα προσωπικά της, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι «ήταν να παντρευτώ αλλά τελικά δεν ευοδώθηκε. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά αλλά δεν με στεναχωρεί που δεν έχω, έχω μάθει να ζω έτσι και όταν τα συναντώ μέσα από τον αδελφό μου και μέσα από τους φίλους μου τα χαίρομαι πάρα πολύ».

Επίσης, εξομολογήθηκε ότι «ο έρωτας έπαιξε ρόλο στη ζωή μου και ακόμα παίζει. Δεν τελειώνει αυτό, είναι «χούι», φεύγει αφού σε θάψουν. Κοιτάζω με έρωτα τα ζώα, τη δουλειά μου. Μου αρέσει περισσότερο να αγαπάω από το να με αγαπάνε. Δεν μίσησα ποτέ και δεν τσακώθηκα ποτέ. Μου φαίνεται αστείο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα