Μαρία Μπεκατώρου: Υπήρχαν καλεσμένοι που φαινόταν ότι είχαν έρθει με το ζόρι

Μαρία Μπεκατώρου: Υπήρχαν καλεσμένοι που φαινόταν ότι είχαν έρθει με το ζόρι

Στην Real και την Κορύνα Μαντάγαρη έδωσε συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου, που μίλησε μεταξύ άλλων για ορισμένους καλεσμένους στην εκπομπή ΣΟΥ ΚΟΥ, για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Έχει υπάρξει καλεσμένος που να σε έβγαλε εκτός εαυτού;

Στο Still Standing όχι, όμως όταν έκανα το ΣΟΥ ΚΟΥ, που παίρναμε συνεντεύξεις, είχαν υπάρξει περιπτώσεις καλεσμένων που φαινόταν ότι είχαν έρθει με το ζόρι. Αυτοί οι καλεσμένοι δεν με έβγαζαν εκτός εαυτού, αλλά με έκαναν να θέλω να τελειώσει η εκπομπή. Το να δέχεται ένας άνθρωπος να έρθει, σημαίνει ότι έχει διάθεση να καθίσει απέναντί σου. Εγώ είμαι άνθρωπος που γενικά δεν φέρνω ποτέ κανέναν σε δύσκολη θέση. Υπήρχαν περιπτώσεις καλεσμένων που ήταν σαν να μην ήθελαν να είναι εκεί.

Σε απασχολεί η εξωτερική σου εμφάνιση;

Το καλοκαίρι στις διακοπές δεν πρόσεχα καθόλου, τώρα λέω να μπω σε ένα πρόγραμμα. Έχω αποφασίσει να πάω γυμναστήριο για τη μέση μου που πονάει, γιατί έχω πολλές ώρες ορθοστασία στη δουλειά. Με απασχολεί να μεγαλώνω ωραία. Αν αυτό λέγεται μπότοξ ή υαλουρονικό, θα κάνω, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη από αυτό. Έχω και καλό dna νομίζω και δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω και κάνω και τα μποτοξάκια μου.

Πόσα χρόνια είστε μαζί με τον Αντώνη και ποιο είναι το μυστικό μακροζωίας σε μια σχέση;

Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει μυστικό. Αν αγαπάς και αγαπιέσαι και έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου, γιατί δεν σε έχει κοροϊδέψει ποτέ, δεν σου έχει πει ψέματα και είσαι ερωτευμένη, δεν υπάρχει μυστικό. Κάποιος κάνει υποχώρηση τη μία φορά, κάποιος κάνει την άλλη. Απλά νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα είναι περισσότερο της δουλειάς και λιγότερο της παράδοσης. Εγώ είμαι λίγο πιο παραδοσιακή. Προσπαθώ και να μαγειρεύω και να είμαστε δεμένοι, σαν μια ωραία οικογένεια.

Υπάρχουν φορές που ζορίζομαι. Πέρυσι με το Still Standing και το Your Face Sounds Familiar δεν προλάβαινα. Όλα αυτά τα έχω στο μυαλό μου πολύ απλά. Νομίζω ότι και σε μια δύσκολη στιγμή δεν πρέπει να απαντάς. Μη συνεχίσεις το θέμα αν δεν υπάρχει λόγος. Τα προβλήματα της καθημερινότητας μας φθείρουν, αλλά πιστεύω πως, όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει λύση.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα