Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Νανάς Παλαιτσάκη για τον Κώστα Σγόντζο

Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της Νανάς Παλαιτσάκη για τον Κώστα Σγόντζο

Η Νανά Παλαιτσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Epsresso και στην Δήμητρα Δάρδα, μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του Κώστα Σγόντζου.

Μεγάλο το σοκ από τον θάνατο του πρώην συζύγου σας Κώστα Σγόντζου;

Η ξαφνική απώλεια ενός ανθρώπου με τον οποίο έχεις ζήσει είναι επώδυνη. Τελειώνει ένα μεγάλο κομμάτι του παρελθόντος, το οποίο παίρνει μαζί και πολύ καλές στιγμές. Υπήρξε περίοδος μεγάλου πένθους και τη διαχειρίστηκα και με τις κόρες του, Ολίβια και Ελένη.

Υστέρα από τρεις γάμους, είστε έτοιμη για έναν επόμενο;

Δεν θα πω τη λέξη «ποτέ»! η ζωή είναι έτοιμη να σου κάνει την πιο απροσδόκητη «μετωπική». Προς το παρόν, έχω επιλέξει να είμαι μόνη μου και ζω ελεύθερη, χωρίς να προγραμματίζω. Αλλά συγκατοικώ.

Με ποιον;

Όχι με έναν, αλλά με τέσσερις, μεταξύ των οποίων ο Επίκουρος, ο Πλάτωνας, ο Ματθαίος Γιοσαφάτ και ο Φιβάζ! Και το απολαμβάνω! Κατέληξα πρόσφατα πως, αν κάποιος βρει χρόνο να διαβάσει Πλάτωνα, θα λύσει τα μεγαλύτερα υπαρξιακά του προβλήματα.  Φέτος είδαμε στις παραλίες celebrities να διαβάζουν επίσης αρχαίους φιλοσόφους!

Είναι καλύτερο από το να κάθονται κρατώντας στο χέρι ένα σεξουαλικό αντικείμενο! Αν μερικοί από τους χιλιάδες followers τους σκεφτούν πως αυτές διαβάζουν Πλάτωνα και έχουν ωραίο κ@@ο, ίσως δελεαστούν να διαβάσουν φιλοσοφία.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

Σχετικά TAGS:
Nikol K.
Σχολιάστε το άρθρο: