Σύλληψη γνωστού ράπερ: Μου στήσανε πλεκτάνη - Για δική μου χρήση τα ναρκωτικά

Σύλληψη γνωστού ράπερ: Μου στήσανε πλεκτάνη - Για δική μου χρήση τα ναρκωτικά

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ράπερ που συνελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. 

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή, τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο στούντιό του στην Καλλιθέα ήταν για δική του χρήση. Παράλληλα, υποστήριξε πως η περιπέτειά του αυτή είναι αποτέλεσμα πλεκτάνης που έστησαν ανταγωνιστές του.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν καιρό τον 35χρονο, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε αρκετά βίντεο που ανέβαζε στο κανάλι του στο Ίντερνετ, μιλώντας για τη χρήση κάνναβης και τις ευεργετικές της δυνατότητες.

«Το καλό με την κάνναβη είναι ότι είναι φυτική. Είναι κάτι που φυτρώνει και κάτι που είναι πιο ασφαλές στον οργανισμό από μια ένεση ή από κάποιο χάπι ή από κάποιο άλλο σκεύασμα» έλεγε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με γείτονες, δεν ήταν λίγες οι φορές που μαθητές γυμνασίου και λυκείου έμπαιναν στην πολυκατοικία όπου βρισκόταν το στούντιο ηχογράφησης του 35χρονου, χωρίς ωστόσο όμως να πει κάποιος με βεβαιότητα εάν οι μαθητές πήγαιναν σε εκείνον ή στη σχολή χορού που στεγάζεται στην ίδια πολυκατοικία.

«Κάθε μέρα βλέπω να μπαινοβγαίνουν μαθητές γυμνασίου και λυκείου από αυτό το κτίριο αλλά υπάρχει και μια σχολή χορού όπου λειτουργεί εδώ. Σίγουρα κάποια άτομα θα πήγαιναν στη σχολή χορού και κάποια άλλα μπορεί να πήγαιναν και στο δικό του στούντιο» λέει ένας γείτονας στο protothema.gr.

Ο ράπερ είχε αναρτήσει και αρκετές φωτογραφίες στα social media που έδειχναν τον ίδιο να καπνίζει στριφτά τσιγάρα

Πως συνελήφθη από την αστυνομία 

Στη σύλληψη του ράπερ προχώρησε το Σάββατο η αστυνομία μετά από πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει εναντίον του για πιθανή διακίνηση ναρκωτικών και σύσταση συμμορίας. Στην κατοχή του 35χρονου ράπερ βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, γεγονός που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των αστυνομικών για τη δράση του. 

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν καιρό τον 35χρονο, καταγράφοντας τις κινήσεις του και συγκεντρώνοντας τα απαιτούμενα για τη σύλληψή του στοιχεία. Ο ράπερ είχε αναπτύξει τις δραστηριότητές του γύρω από το στούντιο ηχογράφησης που διατηρούσε στην περιοχή της Καλλιθέας. Όπως κατέγραψαν οι αστυνομικοί ο κύριος όγκος των πελατών του ράπερ ήταν μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Ως εκ τούτου η έρευνα εντατικοποιήθηκε και προχώρησε με επείγουσες διαδικασίες, καθώς κινδύνευαν μικρά παιδιά, και οργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή του.

 

 protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα