Δούκισσα Νομικού: Έτσι γνώρισε τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δούκισσα Νομικού: Έτσι γνώρισε τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη

 Για τον έρωτα που έχει για τον γιο της, την δεύτερη της εγκυμοσύνη αλλά και την απόφαση της να μείνει εκτός τηλεόρασης, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, η Δούκισσα Νομικού.

«Είμαι τρελαμένη με την οικογένεια μου, με τον γιο μου. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδάκι, είναι σε ωραία φάση. Επικοινωνούμε πια, με καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνω, μου δίνει φιλάκια και λιώνω… είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου», είπε και μίλησε για την απόφασή της να κάνει σχετικά νωρίς και το δεύτερο παιδάκι της.

«To θέλαμε πολύ, συνειδητά το επιλέξαμε για να είναι κοντά σε ηλικία και να κάνουν παρέα. Ο θεός μας επέτρεψε να έρθει κοντά σύντομα».

Όσο για την απόφαση της να μείνει εκτός τηλεόρασης είπε: «Ήταν συνειδητή η απόφαση γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στον Σάββα, να χορτάσω το παιδί μου. Ήθελα να το ευχαριστηθώ και να το ζήσω και είμαι χορτασμένη πια. Σε πρακτικό επίπεδο έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου γιατί πριν ήμουν στα όρια της εργασιομανίας. Είμαι σε μια φάση που ετοιμάζω κάτι πολύ δυνατό. Είναι ένα δικό μου project για μένα και όλες μου τις φίλες», είπε ενώ αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει στα πλάνα της κάτι τηλεοπτικό.

«Δεν υπάρχει κάτι ακόμη. Τώρα αρχίζει και μου λείπει, τον πρώτο χρόνο δεν το σκεφτόμουν καν. Ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε», είπε μεταξύ άλλων.

Η Δούκισσα αναφέρθηκε επίσης και στα πρώτα της βήματα ως μοντέλο, τότε που είχε κερδίσει τον τίτλο στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Η παρουσιάστρια και πρώην εστεμμένη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον σύζυγό της.

«Τον είδα στο αεροδρόμιο. Τον είχα δει αρκετές φορές αλλά κανείς δεν μας είχε συστήσει. Αλλά κάτι μου έκανε. Το είχε στήσει με τη φίλη μου να ταξιδέψουμε την ίδια ώρα για τη Μύκονο. Τον είδα και μου άρεσε που ήταν χαμογελαστός, αισιόδοξος… Που είχε πάρα πολύ χιούμορ, που δεν τον ένοιαζε τίποτα από όλα αυτά που κάνω εγώ καθόλου. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά ταυτόχρονα είχα πει στη φίλη μου “ωραίο παιδί αλλά αποκλείεται”. Πολύ τέλειο για να είναι αληθινό. Δεν ήμουν και στη φάση αυτή. Αλλά είχε πείσμα, επιμονή και ήταν και πολύ ευρηματικός. Είναι λίγο πονηρός κι αυτό που θέλει το κατακτά με στρατηγική. Μου πήρε δώρο το άρωμά μου για να με δει ξανά...», είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο η Δούκισσα Νομικού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα