Τζώρτζογλου- Μαριόλα: Οι εκπλήξεις του γάμου λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Τζώρτζογλου- Μαριόλα: Οι εκπλήξεις του γάμου λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Το ζευγάρι ανυπομονεί να φτάσει εκείνη η ώρα, ενώ από την Πέμπτη γιορτάζουν στα Χανιά το ευτυχές γεγονός.

Ο ηθοποιός, λίγη ώρα πριν ντυθεί γαμπρός, βγήκε με skype στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για όλα όσα θα γίνουν στην εκκλησία και στη δεξίωση.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, εξήγησε γιατί δημοσίευσε το προσκλητήριο στο Instagram και γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για να γίνει ο δεύτερος γάμος του.

Ο γάμος τους θα είναι ένα μεγάλο πάρτι που θέλουν να ζήσουν με γνωστούς, φίλους αλλά και αγνώστους και γι’ αυτό τον λόγο τον κάνουν σε ανοιχτό κύκλο.

 

Πηγή: gossip-tv.gr

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News
Το ζευγάρι ανυπομονεί να φτάσει εκείνη η ώρα, ενώ από την Πέμπτη γιορτάζουν στα Χανιά το ευτυχές γεγονός. VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Elif: Ο αδίστακτος άντρας και ο ξυλοδαρμός της Μελέκ (photos) Ο ηθοποιός, λίγη ώρα πριν ντυθεί γαμπρός, βγήκε με skype στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για όλα όσα θα γίνουν στην εκκλησία και στη δεξίωση. Ο Στράτος Τζώρτζογλου, εξήγησε γιατί δημοσίευσε το προσκλητήριο στο Instagram και γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για να γίνει ο δεύτερος γάμος του. Ο γάμος τους θα είναι ένα μεγάλο πάρτι που θέλουν να ζήσουν με γνωστούς, φίλους αλλά και αγνώστους και γι’ αυτό τον λόγο τον κάνουν σε ανοιχτό κύκλο. Δείτε όλα όσα είπε στο video παραπάνω:

Δείτε ακόμα