Ποιος αποχώρησε οριστικά από το Survivor All Star;

Ποιος αποχώρησε οριστικά από το Survivor All Star;

Για μια ακόμα φορά στο Survivor All Star, το βράδυ της Πέμπτης, η μπλε και η κόκκινη ομάδα ρίχθηκαν στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη στο νέο αγώνισμα επάθλου. Ύστερα από μια εξαντλητική αναμέτρηση, οι Κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να… φύγουν για μια κοντινή τοποθεσία στην Πούντα Κάνα όπου θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

 Το τελευταίο συμβούλιο του νησιού έμελλε να διχάσει για τα καλά την μπλε ομάδα με αποτέλεσμα αυτό να την ακολουθεί και σε αυτό το επεισόδιο. Για αυτό, άλλωστε, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξέφρασαν την έντονη διαφωνία τους για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε στην ψηφοφορία ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Κάτι που θέλησε να επισημάνει στην κάμερα του Survivor All Star και ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την κόκκινη ομάδα. «Τι φίλοι είστε; Έχετε αράξει τόσες φορές! Τον έχεις καλύψει τόσες φορές! Σε έχει βγάλει στη σέντρα και δεν έχεις πει τίποτα. Τώρα, ρε Μάριε, γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου τον έβγαλες στη σέντρα;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο γοητευτικός personal trainer του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα