Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ δίνει για υιοθεσία το παιδί

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ δίνει για υιοθεσία το παιδί

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Ελισάβετ δίνει για υιοθεσία το παιδί της.

Η Ελισάβετ ζητά τη βοήθεια του γιατρού της για να παραπλανήσει τους δικούς της λέγοντας σε όλους ότι έχει αποβάλλει αποφασισμένη να ακολουθήσει τη μοναχική ζωή. Στόχο έχει να γεννήσει κρυφά από όλους και να δώσεις το μωρό για υιοθεσία.

Ο Μητροπολίτης προτείνει στη Φιλαρέτη να αναλάβει ξανά την Ηγουμενία στη Μονή. Η απόφαση της Ελισάβετ φαίνεται να είναι αμετάκλητη. Σκοπεύει να γεννήσει κρυφά από όλους τον καρπό του έρωτα της με τον Πέτρο αποκλείοντας κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης μαζί του.

Να δώσει το παιδί για υιοθεσία και να αφοσιωθεί στη μοναχική ζωή. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, προσπαθεί να πείσει τον γυναικολόγο να πει στους δικούς της που περιμένουν απέξω ότι απέβαλλε. Ο γιατρός αρνείται και τότε η Ελισάβετ του ζητά να τηρήσει το ιατρικό απόρρητο και να μην πει απολύτως τίποτα αναλαμβάνοντας να πει η ίδια το ψέμα.

Η στιγμή να φύγει από την κλινική φτάνει και το σχέδιο παραπλάνησης που έχει στήσει στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Όσο κι αν ο Πέτρος προσπαθεί να την πείσει και πάλι να συζητήσουν η Ελισάβετ έχει πάρει την απόφασή της. Το τέλος στη σχέση τους είναι οριστικό και δεν θέλει την παραμικρή επαφή μαζί του.

Ο Πέτρος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το χωρισμό τους και είναι απελπισμένος. Ο Γεράσιμος δραπετεύει από τη νευρολογική κλινική και όλοι τον αναζητούν. Εκείνος όμως θέλει να επιστρέψει στο μοναστήρι για να βρίσκεται κοντά στην Ελισάβετ.

Ο Μανώλης με την Ευτυχία ζητούν από την Ελισάβετ να του μιλήσει μήπως και τον ηρεμήσει. Την ίδια στιγμή ο Πέτρος αποφασίζει να επιστρέψει στην Πάτρα καθώς πιστεύει πως δεν έχει θέση πια στη Γερακιανή.

Ο Λευτέρης με τη βοήθεια της Φιλαρέτης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ δεν έχει χάσει το παιδί και ενημερώνει τηλεφωνικά τον Πέτρο ο οποίος επιστρέφει εσπευσμένα στη Γερακιανή. Πηγαίνει στο μοναστήρι μαζί με τον Λευτέρη προκειμένου να μάθει την αλήθεια και να βρει ένα τρόπο να διαχειριστεί την κατάσταση με την Ελισάβετ και την εγκυμοσύνη της.

Ο Παναγιώτης είναι στο πλάι του ωστόσο την οριστική ώθηση που χρειάζεται θα του τη δώσει η Νατάσα και αυτός θα την ανταμείψει με ένα φιλί.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα