Πώς θα αντιδράσει η Ιουλία μετά τις νέες εξελίξεις στη Γη της ελιάς για τον Στάθη;

Πώς θα αντιδράσει η Ιουλία μετά τις νέες εξελίξεις στη Γη της ελιάς για τον Στάθη;

Γη της Ελιάς: Ραγδαίες εξελίξεις την Παρασκευή
Ο Ισίδωρος πολιορκεί στενά την Αμαλία προκειμένου να γυρίσει στο πόστο της στο Δημαρχείο κι εκείνη δεσμεύεται να πάει στη Μάνη για να μιλήσουν από κοντά. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Κωνσταντίνο να ξαναμπεί στις παράνομες δραστηριότητες, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Αθηνά, η Μαργαρίτα και η Χάιδω επιστρέφουν στη Μάνη.

Η Χάιδω δέχεται μια έκρηξη αγάπης από τον Λυκούργο, η Αθηνά βάζει μπροστά το σχέδιο της υιοθεσίας της μικρής Φιλιώς και η Μαργαρίτα σηκώνει τα μανίκια με σκοπό να ξαναπάρει πίσω τη ζωή της. Η Άννα νιώθει μια περίεργη έλξη για τον Βαγιάκο. Ο Στάθης, προκειμένου να εξομαλύνει τις σχέσεις του με την Αρετή, συνεχίζει τα κομπλιμέντα, αλλά εκείνη τα παρεξηγεί και θεωρεί ότι της δίνει ελπίδες. Την ίδια ώρα, η Ιουλία βλέπει τον Στάθη και τη Δήμητρα σε ένα παρεξηγήσιμο τετ-α-τετ.

Η ξαφνική δολοφονία μετά τον γάμο του Λυκούργου
Οι εναλλαγές ανάμεσα στην ευτυχία και στο δράμα συνεχίζονται στη Γη της ελιάς. Δεν θα είναι ομαλή η διαδρομή μέχρι τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν. Αρχικά βέβαια θα έχουμε χαρές και συγκίνηση. Με τον πολιτικό γάμο του Λυκούργου και της Χάιδως που γίνεται από τον Ισίδωρο ως δήμαρχο και με κουμπάρο τον Στάθη.

 
Αυτή είναι η μόνη χαρά που θα έχει ο Στάθης.  Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο θυμό της Ιουλίας η οποία με μεγάλη δυσκολία θα παραβρεθεί σε αυτόν τον γάμο εξαιτίας του και θα τον δει να προσέρχεται αγκαζέ με την Αρετή. Είναι ένα ακόμη κόλπο της δεύτερης για να δείξει σε όλους ότι οι σχέσεις τους άλλαξαν.

 
Ο Πασχάλης Τσαρούχας θα αντιμετωπίσει ως ρόλος την μεγαλύτερη του πρόκληση μέχρι στιγμής στη σειρά. Γιατί ένα βράδυ θα σκοτώσει άθελά του μία νεαρή κοπέλα σε ένα δυστύχημα που θα «στοιχίσει» όχι μόνο σε εκείνον, αλλά και στην οικογένειά του.

Βρίσκεται κρατούμενος για δολοφονία και κανείς ακόμη και ο κουμπάρος του Λυκούργος ως δικηγόρος θα δυσκολευτεί να τον υπερασπιστεί. Η κατανάλωση αλκοόλ εκείνο το βράδυ είναι ένα επιβαρυντικό στοιχείο, το οποίο δεν του δίνει καμία ελπίδα ότι θα καταφέρει να ξεφύγει.

 
Η οικογένεια του θύματος ως γνήσιοι Μανιάτες θα ζητήσουν εκδίκηση για το θάνατο της νεαρής. Τον μεγαλύτερο κίνδυνο θα τον αντιμετωπίσει η κόρη του Βασιλική αλλά και η Χάιδω από απειλές αρχικά και από βανδαλισμούς στο σπίτι στη συνέχεια.

Η Ιουλία θα σοκαριστεί με τις εξελίξεις και ενώ αρχικά δεν θα την νοιάζει το τι θα απογίνει με τον πρώην αγαπημένο της. Μη περιμένεις να του συμπαρασταθεί, αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι εναντίον του και θα ζητά διαρκώς να μαθαίνει εξελίξεις για την υπόθεσή του.

Η ιστορία του Στάθη θα συνεχιστεί όπως καταλαβαίνεις και στην αρχή της τρίτης σεζόν. Όχι βέβαια σε τόσο μεγάλη έκταση όσο ζήσαμε τηλεοπτικά τη δικαστική περιπέτεια της Άντζελας Γκερέκου ως Αθηνά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα