Survivor All Star – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor All Star – Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο και ο παίκτης που αποχωρεί

Μετά τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα για το συγκινητικότερο και μεγαλύτερο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να συναντήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι δυο ομάδες λοιπόν, μπαίνουν με πάθος στον στίβο μάχης και τα δίνουν όλα στον δεύτερο αγώνα προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Ο Τάκης Καραγκούνιας όμως θα προκαλέσει αναταραχή, άθελά του υποστηρίζει εκείνος, ηθελημένα υποστηρίζουν οι αντίπαλοί του.

Ο Μισθοφόρος της Κόκκινης Ομάδας, χάνει τον πόντο και πάνω στα νεύρα του κλωτσάει έναν κουβά με νερό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο γιατρός της παραγωγής να του απαγορεύσει να συνεχίσει να παίζει. Οι παίκτες της Μπλε ομάδας να υποστηρίζουν πως ο Τάκης τραυματίστηκε επίτηδες και με αποτέλεσμα να μη δέχονται να συνεχίσουν το παιχνίδι, αν δεν κερδίσουν πέναλτι.

Η ένταση που δημιουργείται μεταξύ των δύο ομάδων οδηγεί στη διακοπή του αγώνα και οι παίκτες «παγώνουν» στην ανακοίνωση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού καθώς θέλουν όσο τίποτα να γευματίσουν με τις οικογένειές τους που έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Τι θα γίνει τελικά με αυτό το τόσο σημαντικό έπαθλο για τους διαγωνιζόμενους; Θα συνεχιστεί ο αγώνας, ώστε να καταφέρουν να συναντήσουν τους συγγενείς τους;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, οι παίκτες που θα δειπνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα θα είναι οι Κόκκινοι ενώ σε ότι αφορά τους Μπλε, θα αρκεστούν στην σύντομη συνάντηση που είχαν μαζί τους λίγες ώρες πριν.

Υπενθυμίζεται πως στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται: Ο πατέρας του Σάκη Κατσούλη, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η μαμά του Κωνσταντίνου Βασάλου, η κόρη του Τάκη Καραγκούνια, ο αδερφός της Στέλλας Ανδρεάδου, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, οι μητέρες των Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Γιώργου Ασημακόπουλου, ο μπαμπάς της Μελίνας Μεταξά, ο αδερφός του Νίκου Μπάρτζη και ο πατέρας της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε
Κωνσταντίνος Βασάλος, Τάκης Καραγκούνιας και Μελίνα Μεταξά είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor. Ποιος από τους τρεις θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και θα κλείσει πίσω του την πόρτα του Survivor All Star;

Σύμφωνα με τα spoilers ο παίκτης που αποχωρεί είναι ένας από τους πλέον συζητημένους του Survivor και δεν είναι άλλος από τον Τάκη Καραγκούνια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα