Σασμός: Η εμφάνιση του μικρού Πετρή στο σπίτι της Καλλιόπης φέρνει ανατροπές!

Σασμός: Η εμφάνιση του μικρού Πετρή στο σπίτι της Καλλιόπης φέρνει ανατροπές!

Συνεχίζουν οι καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά του ALPHA, Σασμός. Μέχρι και το τέλος της σεζόν, θα δούμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις.

Αυτή την εβδομάδα, στο Σασμό, η Μαρίνα και ο Αντώνης περνούν μια όμορφη νύχτα οι δυο τους. Οσο ο Ευθύμης σπρώχνει τον Βαγγέλη σε μοιραίες αποφάσεις, χωρίς επιστροφή, η Καλλιόπη μπαίνει σε σκέψεις με τα λόγια του αδελφού του Σταύρου και ανακαλύπτει κάτι που δεν θα της αρέσει καθόλου. Ο Αστέρης και η Αργυρώ πηγαίνουν στην παιδοψυχολόγο, αλλά προβληματίζονται με κάτι που τους λέει. Τη στιγμή που η Θοδώρα και ο Λευτέρης προχωρούν σε ευχάριστες δηλώσεις, η Βασιλική δίνει στον Μαθιό τη χαριστική βολή.

Η αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του Πετράκη κατακεραυνώνει την Καλλιόπη. Η αντίδρασή της είναι απρόβλεπτη και θα οδηγήσει τον Αστέρη σε απελπισία. Ο Ευθύμης εξακολουθεί να κατατρύχεται από παραισθήσεις, μην μπορώντας να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό. Θα οδηγήσει τον Βαγγέλη σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή, αναγκάζοντάς τον να βάψει τα χέρια του με αίμα.

Ο Αντώνης, στη σειρά Σασμός, επιστρέφει στη δουλειά, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την επίθεση εναντίον του. Τα ευρήματα της νέας έρευνας, ωστόσο, θα αποδειχθούν αναπάντεχα. Ο παπα-Μιχάλης καλεί την Αργυρώ και τον Αστέρη στην εκκλησία για να μιλήσουν. Την ίδια ώρα, η οργή της Καλλιόπης για το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη και να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της.

Το δώρο του Φαρμάκη στη Στέλλα τη φέρνει σε δύσκολη θέση και αναγκάζει τον Τάσο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Η Ντίνα ανακαλύπτει πως ο Βαγγέλης κρύβει πολλά, ενώ η Τζένη προσπαθεί να πει στον Νικηφόρο το μυστικό της με τον Μανώλη. Στο μεταξύ, η Καλλιόπη, πληγωμένη από την αλήθεια για το παιδί, απειλεί θεούς και δαίμονες. Η γιαγιά Ειρήνη εγκαταλείπεται στον φόβο, ενώ η Μαρίνα πάει να συναντήσει το θεριό… Μουδιασμένοι Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να βρουν μια λύση, καθώς μια ιδέα του παπα-Μιχάλη φέρνει νέα δεδομένα στη σχέση τους.

Ο Πετρής στο σπίτι της Καλλιόπης 
Η εμφάνιση του μικρού Πετρή στο σπίτι της Καλλιόπης φέρνει ανατροπές. Η Καλλιόπη γνωρίζει τον εγγονό της και ζητάει από την Αργυρώ και τον Αστέρη κάτι που θα τους φέρει σε δύσκολη θέση. Η Ασπα και ο Μύρων εγκαθίστανται στο σπίτι της Μαρίνας, την ώρα που ο Βαγγέλης καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Ντίνας για τη ματωμένη μπλούζα.

 Οι έρευνες της Αστυνομίας στο κλεμμένο αυτοκίνητο θα φέρουν στο φως ένα στοιχείο που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό… Την ίδια στιγμή η Σοφία δέχεται μία πρόταση που θα τη φέρει ενώπιον ενός σημαντικού διλήμματος. Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι για χάρη του Νικηφόρου, η Βασιλική, ωστόσο, του ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν αλλάζει μεταξύ τους. Απελπισμένος, επισκέπτεται τον παπα-Μιχάλη και ετοιμάζεται να προβεί στη δυσκολότερη εξομολόγηση της ζωής του…

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα