Σασμός: Ο Αντώνης στριμώχνει έναν – έναν τους Σταματάκηδες

Σασμός: Ο Αντώνης στριμώχνει έναν – έναν τους Σταματάκηδες

Ο Αντώνης θα αποδειχθεί αγύριστο κεφάλι και θα θέσει σε κίνδυνο την ειρήνη ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού».
 
Ο Αντώνης, το είδαμε πολλές φορές από την αρχή του «Σασμού», είναι πράος και διαλλακτικός στα προσωπικά του θέματα και δεν βάζει τίποτα πάνω από τους ανθρώπους που αγαπάει. Το ίδιο δεν ισχύει για τα επαγγελματικά του. Εκεί κυριαρχεί το ένστικτο του λαγωνικού που είναι αποφασισμένο να ξετρυπώσει το θήραμα με κάθε θυσία.

Επιστρέφοντας στην ενεργό δράση μετά από την παρά τρίχα φονική επίθεση στα σκαλιά της εκκλησίας, θα περίμενε κανείς πως το κύριο μέλημά του θα ήταν η σύλληψη του ανθρώπου που προσπάθησε να κόψει το νήμα της ζωής της Μαρίνας. Όσο ο άνθρωπος αυτός διαφεύγει της σύλληψης, οι δικοί του δεν θα είναι ποτέ 100% ασφαλείς.

Όμως, το μυαλό του Αντώνη δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Η ανακάλυψη του όπλου από το οποίο πέθανε ο Στεφανής, αναζωπύρωσε τις ελπίδες του ότι θα απλώσει τα χέρια του στον ένοχο κι αυτό τον έκανε αδίστακτο.

Για τον Φραγκιαδάκη δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία ότι ο φονιάς είναι ο Στεφανής. Το πρόβλημά του πάντα ήταν πως θα το αποδείξει.

Η κρίση πανικού που οδήγησε τον γιο της Καλλιόπης στο νοσοκομείο και η κατάσταση της Βασιλικής που περιφέρεται αμίλητη και δακρυσμένη, τον πείθουν πως η λύση που περιμένει από καιρό είναι κοντά. Αποφασίζει λοιπόν να αναλάβει δράση, ξεκινώντας από το σπιτικό των Σταματάκηδων. Η στρατηγική του είναι απλή. Θα τους επισκεφτεί έναν έναν και θα προσπαθήσει να τους πάρει λόγια με διάφορα προσχήματα.Ο πρώτος που θα δεχτεί την επίσκεψη του Φραγκιαδάκη θα είναι ο Μαθιός, ο οποίος θα επικαλεσθεί ανθρώπινο ενδιαφέρον για την υγεία του, μετά από την κρίση πανικού που υπέστη, και θα του θυμίσει ότι τα ίδια ακριβώς συμπτώματα παρουσίασε ο Μανόλης.

Χωρίς να το γνωρίζει ο Αντώνης, την ώρα που εκείνος μηχανεύεται τρόπους για να παγιδεύσει τον Μαθιό, ο Παύλος έχει συγκαλέσει οικογενειακό συμβούλιο με θέμα τον μικρό Πετρή. Το μήνυμα που θέλει να περάσει σε όλους είναι πως ήρθε η στιγμή να πουν στην Καλλιόπη την αλήθεια για τον μικρό. Μόνο έτσι, πιστεύει, τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, η καπετάνισσα θα παραδεχτεί, έστω και με δυσκολία, την ήττα της και οι δύο οικογένειες θα μονιάσουν.

Δείτε σκηνές από το νέο επεισόδιο του «Σασμού» της Δευτέρας 29 Μαΐου:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα