Γη της Ελιάς: Ο Πότης αποκαλύπτει τη μισή αλήθεια στην Άννα

Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 181 – Κυριακή 28 Μαΐου – Η απόλυτη στάση της Ιουλίας απέναντι στη Μαργαρίτα, οδηγεί τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στην παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος.

Η Μαρίνα όμως εξιστορεί στην Ιουλία όλο το παρελθόν της Μυρτάλης με τον Αλέξη και της δίνει να καταλάβει πως, εν μέρει, και η ίδια ενίσχυσε, άθελά της, την τρέλα του. Η Ιουλία αναθεωρεί, αλλά η Μαργαρίτα εμμένει στην απόφασή της να παραιτηθεί.

Ο Ορέστης νιώθει έντονη έλξη για τη Δήμητρα και επιδιώκει να την ξανασυναντήσει. Ο Στέφανος αποφασίζει να γυρίσει στην Ισπανία, καθώς το κλίμα στη Μάνη έχει αρχίσει να τον ψυχοπλακώνει.

Η Άννα εντοπίζει το σπίτι της Ουρανίας προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις για το φιάσκο, αλλά δεν τη βρίσκει εκεί. Έτσι, ο Πότης αναγκάζεται να της αποκαλύψει τη μισή αλήθεια, προσπαθώντας να προλάβει τα χειρότερα.

Ο Μάνος και η Μαρίνα πηγαίνουν στον γυναικολόγο για εξετάσεις κι εκεί γνωρίζουν ένα πολύ φιλικό ζευγάρι, τον Χάρη (Αντρέας Βούλγαρης) και τη Ρένα (Πολυξένη Σάββα). Η Μαργαρίτα παίρνει την απόφαση να σκορπίσει την τέφρα του Αλέξη στην αυλή της.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα