Γάμος Μουζουράκη – Κόζαρη: Δείτε τον γαμπρό και την νύφη

Γάμος Μουζουράκη – Κόζαρη: Δείτε τον γαμπρό και την νύφη

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη με την εγκυμονούσα σύντροφό του Μαριλού Κόζαρη.

Ο γάμος του ζευγαριού είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό για σήμερα 27/5 να γίνει στο αγαπημένο νησί του ζευγαριού όπου ο τραγουδιστής έχει αγοράσει το δικό του σπίτι ενώ αμέσως μετά, πρόκειται να ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για τους πάνω από 500 καλεσμένους τους. (Δες εδώ εικόνες από την άφιξη του Πάνου Μουζουράκη στην εκκλησία)


Η εντυπωσιακή νύφη, Μαριλού Κόζαρη έφτασε στην εκκλησία πριν μερικά λεπτά συνοδευόμενη από τον μπαμπά της μέσα σε ένα ολόλευκο αυτοκίνητο ενώ ο Πάνος Μουζουράκης που είχε φτάσει λίγη ώρα νωρίτερα, την περίμενε συγκινημένος στο κατώφλι της εκκλησίας. (δες εδώ εικόνες από τον λιτό στολισμό της εκκλησίας)

Οι δυο τους, πριν αρχίσει το μυστήριο αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Το ζευγάρι, ταξίδεψε στην Αίγινα από την Παρασκευή 26/5 όπου στο σπίτι που διατηρεί ο Πάνος Μουζουράκης στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι με το κέφι, τον χορό και τη μουσική να έχουν την τιμητική τους. Μάλιστα, το ζευγάρι, το ίδιο βράδυ είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό δείπνο για μερικούς αγαπημένους τους φίλους σε γνωστό μεζεδοπωλείο της περιοχής με θέα τη θάλασσα. (δες εδώ φωτογραφίες από το δείπνο)

View this post on Instagram

A post shared by Tlife.gr (@tlifegr)

tlife.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα