Κάνε ότι κοιμάσαι: Ολα όσα θα δούμε στο αιματοβαμμένο φινάλε

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ολα όσα θα δούμε στο αιματοβαμμένο φινάλε

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι τηλεθεατές τις εξελίξεις στη σειρά της ΕΡΤ1 "Κάνε ότι κοιμάσαι", η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον τη δετινή τηλεοπτική σεζόν από την προβολή του πρώτου κιόλας επεισοδίου.

Απομένουν δύο ακόμα διπλά επεισόδια για το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. H ανατρεπτική ψυχολογική σειρά μυστηρίου πρόκειται να ρίξει αυλαία τη Δευτέρα 22 Μαΐου στις 22:00 με ένα διπλό καθηλωτικό επεισόδιο.

Οι μαθητές του Νικόλα (Σπύρος Παπαδόπουλος) ετοιμάζονται για την παράσταση που θα παρουσιάσουν, με τη Νάσια και τη Ζωή να πηγαίνουν στη γενική πρόβα για να δουν και να ενθαρρύνουν τους φίλους τους. Ο Πέτρος υπόσχεται στη Σοφία ότι θα πάει μετά την υπηρεσία του για συμπαράσταση και παίρνει μαζί του την Άννα.

Στο μεταξύ, η Βικτωρία αποφασίζει να καταθέσει εναντίον του Λημνιού για να σταματήσει πλέον να την απειλεί και να την εκβιάζει. Ο Νικόλας στηρίζει την απόφασή της και της υπόσχεται ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους.

Ενώ όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, ένας ένοπλος εισβάλλει στο θέατρο και παγιδεύει παιδιά και ενήλικες. Ο Νικόλας προσπαθεί να σώσει όσα περισσότερα παιδιά και συναδέλφους μπορεί από το μακελειό. Δυστυχώς, όμως, κάποιοι καθηγητές και μαθητές πέφτουν νεκροί. Παράλληλα, η Νάσια και ο Στάθης προσπαθούν να κρυφτούν αλλά δεν τα καταφέρνουν.

Ο Μάκης και η Στέλλα νομίζουν ότι έχουν σωθεί αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποφύγουν το κακό. Η Κατερίνα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τον χαμό του Θοδωρή, ενώ η Άννα προσπαθεί να βοηθήσει τον Πέτρο που έχει χτυπηθεί άσχημα…

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα