Μαίρη Αργυριάδου για το διαζύγιο Χρηστίδου – Μαραντίνη: Με θλίβει όλο αυτό, είναι θέματα των δικαστηρίων

Μαίρη Αργυριάδου για το διαζύγιο Χρηστίδου – Μαραντίνη: Με θλίβει όλο αυτό, είναι θέματα των δικαστηρίων

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και τον ρεπόρτερ Ισίδωρο Φίκαρη μίλησε η Μαίρη Αργυριάδου. Η γνωστή δημοσιογράφος, που φέτος συμμετέχει στο πάνελ του Breakfast@Star, αναφέρθηκε σε όσα έχουν συμβεί με τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, στον απόηχο του επεισοδιακού – όπως αποδεικνύεται – διαζυγίου τους.

«Στεναχωριέμαι γιατί ήξερα τα παιδιά και επειδή δεν μου αρέσει ένας μεγάλος έρωτας, που έχει δώσει και δύο καρπούς, να φτάνει σε αυτό το σημείο. Αυτά είναι θέματα των δικαστηρίων, με στεναχωρεί, με θλίβει», παραδέχεται η Μαίρη Αργυριάδου.

«Με τη Σίσσυ συνεργαζόμασταν και είχαμε περισσότερες σχέσεις. Επειδή ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει να βλέπει τη ζωή της στα μανταλάκια, στεναχωρήθηκα. Εφόσον είναι κάτι που την πειράζει, καλά κάνει και προβαίνει σε αυτές τις δηλώσεις», τονίζει η δημοσιογράφος.

Πώς σχολιάζει τη στάση του Θοδωρή Μαραντίνη και την αναφορά του σε προσωπικά δεδομένα για τις χρηματικές αποζημιώσεις και τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού;

«Είναι πολύ στενάχωρα αυτά. Προφανώς και ήθελε καιρό τώρα να μιλήσει απλά… όχι έτσι. Η καρδιά μου ζορίζεται».

«Υπήρξε ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και ήταν πολύ οκ και στον χωρισμό τους. Τώρα που το βλέπω αυτό, δεν μου αρέσει, δεν θέλω», καταλήγει η Μαίρη Αργυριάδου.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα