Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός πέφτει στην παγίδα του Φαρμάκη

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός πέφτει στην παγίδα του Φαρμάκη

Στα επόμενα επεισόδιο της ιστορίας από την Κρήτη, το χτύπημα στον Μύρο έχει επηρεάσει τους πάντες ενώ και η ίδια η Άσπα καταλαβαίνει πια την αγάπη που νιώθει γι’ αυτόν.

Την ίδια ώρα, η Αργυρώ καλεί τον Αστέρη να βρεθούν κάτι το οποίο εν τέλει γίνεται. Ο Αστέρης όμως, δεν της λέει για την απομόνωσή του στο σπιτάκι στο βουνό κάτι που ομολογεί η Βασιλική, που έχει την αγωνία της Καλλιόπης η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια σοβαρή δυσκολία με το στομάχι της.

Το τελευταίο χτύπημα έρχεται όμως από τον Φαρμάκη που, ύστερα από ένα ακόμα όραμα της Ρέας, προδίδει πια το μυστικό που όλοι κρύβουν. Μόνο που αυτή τη φορά το σχόλιό του στον Νικηφόρο για τον πατέρα του φτάνει στα αυτιά του Παύλου, της Καλλιόπης και του ίδιου του Μαθιού.

Όλο το χωριό προετοιμάζεται και χαίρεται για το αυριανό γλέντι του Αντώνη, εκτός από την Βασιλική που μετά τη συνάντησή της με τον Ευθύμη παραδίνεται σε σκοτεινές σκέψεις.

Ακόμη, το ένστικτο του Αντώνη είναι κοντά στον πραγματικό ένοχο και πιέζει τον Μανόλη να μιλήσει. Κι ενώ η Καλλιόπη ζορίζει τον Παύλο να της αποκαλύψει την αλήθεια που της κρύβουν όλοι, ο Μαθιός υποκύπτει στην πρόσκληση του εχθρού του και πηγαίνει να αναμετρηθούν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα