Το παράπονο της Δανάης Μπάρκα στον Αλέξη Τσίπρα και η υπόσχεσή του

Το παράπονο της Δανάης Μπάρκα στον Αλέξη Τσίπρα και η υπόσχεσή του

«Σας υπόσχομαι ότι μετά την συνέντευξη θα αρχίσω να σας ακολουθώ μπας και ανέβουν και τα νούμερά μου γιατί δεν γίνεται άλλο αυτό», δήλωσε αστειευόμενος ο Αλέξης Τσίπρας στη Δανάη Μπάρκα.

Ο Αλέξης Τσίπρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τις εκλογές που έπονται.

Η Δανάη Μπάρκα αρχικά είχε λίγο άγχος καθώς θα έπαιρνε για πρώτη φορά συνέντευξη από πολιτικό αρχηγό αλλά τελικά όλα κύλησαν ομαλά. «Ελάχιστοι θα μπορούσαν να αρνηθούν ότι έχουμε περάσει σε μια νέα γενιά πολιτικά. Δηλαδή οι πολιτικοί που θυμόμαστε πιο παλιά ήταν αποστειρωμένοι, μόνο με σκληρό ξύλινο πολιτικό λόγο, νομίζω ότι ποια έχουν εξαλειφθεί όλα αυτά.

 Και περνάμε σε μια εποχή που βλέπουμε τους πολιτικούς να είναι πιο άνθρωποι, να κάνουν χιούμορ, να έχουν τρωτά σημεία, να κάνουν Instagram και Tik Tok, στα οποία δεν με ακολουθείτε και έχω πάρει πολλή στενοχώρια αλλά ελπίζω ότι μετά την σημερινή συνάντηση θα αλλάξει αυτό», είπε η παρουσιάστρια.

 Με τον Αλέξη Τσίπρα να της απαντάει: «Σας υπόσχομαι ότι μετά την συνέντευξη θα αρχίσω να σας ακολουθώ μπας και ανέβουν και τα νούμερά μου γιατί δεν γίνεται άλλο αυτό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα