Στέλιος Χανταμπάκης: Αυτά είπε ο Κωνσταντίνος; - Είναι η πρώτη φορά που το ακούω

Στέλιος Χανταμπάκης: Αυτά είπε ο Κωνσταντίνος; - Είναι η πρώτη φορά που το ακούω

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το «Survivor All Star» προκάλεσε σοκ στους φανατικούς τηλεθεατές, που δεν πίστευαν ότι κάποιοι παίκτες θα μπορούσαν να στήσουν μια τέτοια ίντριγκα για να ξεφορτωθούν έναν τόσο δυνατό συμπαίκτη τους.

Η υπόθεση, όπως αποδεικνύεται εκ των υστέρων, έχει ως εξής. Ο Στέλιος Χανταμπάκης, μετά από την ψυχρολουσία του πρώτου «Survivor», από το οποίο βγήκε με λαβωμένο ηθικό, είχε αποφασίσει να εστιάσει καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού και να κρατήσει αποστάσεις από τις διάφορες κλίκες που δημιουργούνται αναπόφευκτα στον Άγιο Δομίνικο.

Όμως ο παίκτης δεν υπολόγισε στις αντιδράσεις των συμπαικτών του, που δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι τις συνεχόμενα καλές επιδόσεις του που, αν διαρκούσαν, θα του εξασφάλιζαν μια θέση στην πεντάδα – αυτή τουλάχιστον είναι άποψη του Ορέστη Τσανγκ.   
Έτσι, με πρωτεργάτες τον απογοητευτικό αγωνιστικό Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μελίνα Μεταξά, στήθηκε μια ίντριγκα με σκοπό ο παίκτης να οδηγηθεί σε αναγκαστική αποχώρηση....

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα