Survivor: Αποχώρησε και ακολουθεί τον Στέλιο Χανταμπάκη πίσω στην Ελλάδα

Survivor: Αποχώρησε και ακολουθεί τον Στέλιο Χανταμπάκη πίσω στην Ελλάδα

Oι Μπλε και οι Κόκκινοι αντάμωσαν και πάλι στο συμβούλιο του νησιού και στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που προβλήθηκε, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, τη νύχτα της Πέμπτης στις οθόνες μας. Εκεί δηλαδή όπου και όλοι οι παίκτες συνάντησαν για μια ακόμα φορά τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό.

Κεντρικό θέμα της βραδιάς ήταν, άλλωστε, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την τελευταία ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού από την οποία ένας παίκτης θα έπρεπε να αποχωρήσει ταχύτατα και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Στον τάκο του Survivor All Star βρέθηκαν αυτή τη φορά ο Νικόλας Αγόρου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Κόρομι και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Έχοντας προηγηθεί πιο πριν ο αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία, όπου τη νίκη κατόρθωσαν να πάρουν οι Κόκκινοι, ύστερα και από τις γνώριμες συζητήσεις και τους σχολιασμούς, ήρθε η ώρα να μάθουν όλοι στο συμβούλιο του νησιού ως είθισται τα αποτελέσματα της νέας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και εκείνον που θα ακολουθούσε τον Στέλιο Χανταμπάκη πίσω στην Ελλάδα. Κάτι για το οποίο και κλήθηκε να τους ενημερώσει ο Γιώργος Λιανός. ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife,gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα