Σασμός επόμενα επεισόδια: Στενεύουν τα περιθώρια για τον Μαθιό

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στενεύουν τα περιθώρια για τον Μαθιό

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Μαθιό καθώς ο Σασμός φέρνει εξελίξεις για τη δολοφονία του Στεφανή η οποία θα μπει ξανά στο στόχαστρο της αστυνομίας μετά τη βαλλιστική εξέταση του όπλου που βρέθηκε.

Η Αργυρώ κάνει τα πάντα για να προσεγγίσει ξανά τον Αστέρη. Εκείνος όμως μοιάζει πληγωμένος και δε ξέρει πως πρέπει να αντιδράσει απέναντί της.

Η Μαρίνα ανακοινώνει στην οικογένειά της ότι δέχτηκε να μετακομίσει στο σπίτι του Αντώνη μαζί του. Η Καλλιόπη εμφανίζεται σπίτι του Μαθιού την ώρα που εκεί βρίσκεται ο μικρός Πετράκης και η ένταση ανεβαίνει κατακόρυφα με την Καπετάνισα να ζητάει το λόγο.

Η Μαρίνα φαίνεται πως δίνει τη λύση στο αδιέξοδο με μία πρόταση κοινής αποδοχής. Ο Ευθύμης ρίχνει τη βόμβα στη Βασιλική λέγοντάς της ότι πιστεύει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή αφήνοντάς την άναυδη.

Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Μαθιό. Δεν είναι μόνο ο Ευθύμης που τον έχει βάλει στο στόχαστρο να τον ξεσκεπάσει. Η βαλλιστική εξέταση του όπλου που βρέθηκε δείχνει ότι είναι αυτό που σκότωσε τον Στεφανή. Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για να βγει όλη η αλήθεια στην επιφάνεια…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα