Σασμός spoiler: Ο Μαθιός ομολογεί στη Βασιλική το φόνο του Στεφανή

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός ομολογεί στη Βασιλική το φόνο του Στεφανή

Ο Μαθιός επιτέλους ομολογεί όλη την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία του Στεφανή και όλα ανατρέπονται στη σειρά Σασμός. Πώς θα γίνει η αποκάλυψη που έφερε τόσα δεινά στην οικογένεια της Βασιλικής, άφησε ορφανό τον Νικηφόρο αλλά και αναζωπύρωσε μια παλιά βεντέτα, με αποτέλεσμα μια σειρά από φόνους στην Ανω Ποριά;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαφιόζος Ευθύμης κρατά από το χέρι τον Μαθιό και τον απειλεί πως θα τα τινάξει όλα στον αέρα, εάν δεν πει την αλήθεια στη Βασιλική για τον φονιά του άνδρα της.

Οι μέρες περνούν και ο Μαθιός στριμώχνεται άσχημα. Δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του, δεν μπορεί να ανασάνει. Ο Ευθύμης έχει στα χέρια του ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία, αν τα δείξει, όλα τελείωσαν. Μην μπορώντας να αντέξει άλλο την πίεση, ο Μαθιός συνειδητοποιεί πως μία είναι η λύση: Να αποκαλύψει στη Βασιλική την αλήθεια, προτού το μάθει από άλλον.

Έτσι, θα μπορέσει να της εξηγήσει και τους λόγους για τους οποίους διέπραξε αυτόν τον φόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η στιγμή που ο Μαθιός ομολογεί τη δολοφονία του Στεφανή πλησιάζει, πριν από το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, και θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση στο κόκκινο πριν από την έναρξη του τρίτου κύκλου της σειράς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα