Eurovision 2023: Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα αποκάλυψαν πώς θα είναι η σκηνή

Eurovision 2023: Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα αποκάλυψαν πώς θα είναι η σκηνή

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα παρουσίασαν σήμερα (26.4.2023) τη σκηνή της Eurovision 2023 στη M&S Bank Arena του Λίβερπουλ, καθώς η Βρετανία θα φιλοξενήσει φέτος τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού για λογαριασμό της περσινής νικήτριας Ουκρανίας.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα συνάντησαν τους παρουσιαστές της Eurovision 2023 στο στάδιο του Λίβερπουλ και παρουσίασαν τη σκηνή που θα φιλοξενήσει τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού, η οποία έχει σχεδιαστεί να φαίνεται σαν «να ανοίγει τις αγκάλες της προς την Ουκρανία», σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Η Eurovision 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ, καθώς στις 9 και 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί και το Σάββατο 13 Μαρτίου ο μεγάλος τελικός. Η Ελλάδα και η Κύπρος διαγωνίζονται στον 2ο ημιτελικό, με τα τραγούδια «What They Say» και «Break a Broken Heart».

Ο Κάρολος και η Καμίλα θα έχουν ήδη στεφθεί μονάρχες της Βρετανίας, καθώς η τελετή στέψης θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 6 Μαΐου, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Η στιγμή της αποκάλυψης της σκηνής:

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα