Survivor: Τι ανακοίνωσε ο Ατζούν στο έκτακτο συμβούλιο;

Survivor: Τι ανακοίνωσε ο Ατζούν στο έκτακτο συμβούλιο;

Σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού συγκάλεσε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor All Star, Ατζούν Ιλιτζαλί την κόκκινη και την μπλε ομάδα στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Μεγάλης Τρίτης στον ΣΚΑΪ. Ένα συμβούλιο το οποίο και έμελλε να ανατρέψει για άλλη μια φορά την ροή στο ριάλιτι επιβίωσης και να αναταράξει για τα καλά τις δυο ομάδες.

Ειδικότερα, ο Τούρκος παραγωγός θέλησε να μοιραστεί με τους Μπλε και τους Κόκκινους πως σημειώθηκε ακόμα μια παραβίαση των κανονισμών στο Survivor All Star. Κάτι που σημαίνει ότι έπρεπε η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης να πάρει τα μέτρα της και να προχωρήσει στην 5η κατά σειρά αποβολή παίκτη.  «Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ, σήμερα, δεν με κάνει χαρούμενο. Αυτή τη χρονιά είχαμε κάποια προβλήματα με κλοπές στο Survivor. Είμαι σίγουρος πως όλοι θυμάστε τη συνάντηση την οποία κάναμε στην Αθήνα. Μιλήσαμε για πολλά θέματα, ανάμεσα στα οποία και τα προβλήματα κλοπής που είχαμε ξανά στο Survivor».

«Όπως θυμάστε σε αυτή τη συνάντηση υπογραμμίσαμε πως για μικρές κλοπές που μπορούν να υπάρχουν στο Survivor θα δίνονταν κάποιες ποινές ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα