Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με τη Βανδή, είναι επίδειξη

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με τη Βανδή, είναι επίδειξη

Για πρόσωπα και εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και δεν μάσησε τα λόγια του.

Από την κριτική του πέρασαν διάφορα ριάλιτι αλλά και πρόσωπα που μονοπωλούν τον τελευταίο καιρό τις συζητήσεις πίσω από τις κάμερες, όπως ο Νίκος Μουτσινας, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, για τον οποίο ήταν ιδιαίτερα επικριτικός.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε την ελληνική τηλεόραση και πέταξε τα καρφιά του για την σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με όχι ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο.

Για την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, για την οποία το ΕΣΡ έριξε πρόστιμο για τον τρόπο που κάλυψε την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, ανέφερε πως δεν είναι πρότυπο εκπομπής.

«Είναι εκπομπές που μυρίζουν αίμα και τρέχουν», είπε.
Όταν ρωτήθηκε για του αν του λείπει η Ιωάννα Μαλέσκου από την τηλεόραση, απάντησε ιδιαίτερα καυστικά, λέγοντας «δεν μου λείπει, γιατί να μου λείπει;».

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Λιάγκα, δήλωσε: «Δεν μπορώ να βλέπω το Νίκο Μουτσινά να κρίνει ανθρώπους… δεν διαθέτει το ειδικό βάρος για να είναι ο κριτής ολόκληρης της κοινωνίας. Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν αποπνέει νέα τηλεόραση, ούτε αυθεντικό χιούμορ αλλά εξυπνακισμό. Οι Ράδιο Αρβύλα μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά δεν γελάω ποτέ με το χιούμορ τους».

«Ο Λιάγκας μπορεί να κάνει ενημέρωση και ψυχαγωγία. Έχει επιθετικότητα στην τηλεόραση, στη ζωή του είναι πολύ ευγενικός».

Ενώ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ιδιαίτερα σκληρός λέγοντας πως «είναι ένα αρνητικό πρότυπο απέναντι σε μια κοινωνία και στη νεότερη γενιά».

«Αυτό που βγάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν μου αρέσει καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον αγαπάνε όλοι, είναι… ύποπτος», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε για την σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Δεν είναι έρωτας του Μπισμπίκη με την Δέσποινα… είναι επίδειξη. Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένος δεν το δείχνεις μπροστά στις κάμερες και μνημόνευσε μια φράση της Γκρέτα Γκάρμπο «οι έρωτες μένουν κρυφά στην καρδιά σου, μακριά από τα μάτια του κόσμου».

Και συνέχισε: «Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με την Δέσποινα και τον Μπισμπίκη. Δεν μπορώ να τους κρίνω, αλλά μπορώ να σχολιάσω την 2η ευκαιρία που είπε η Δέσποινα. Η δεύτερη ευκαιρία δείχνει όλο το θέμα πού στηρίζεται και πού οδηγείται. Εκτιμώ πολύ την Δέσποινα Βανδή ως άνθρωπο», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα