Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μπήκε η αμφιβολία μέσα μου, το άγχος, όλες οι κακές σκέψεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μπήκε η αμφιβολία μέσα μου, το άγχος, όλες οι κακές σκέψεις

Την Σταματίνα Τσιμτσιλή φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή, την καθημερινότητα με τον σύζυγο της και τις δυο κορούλες του αλλά και τις δύο αποβολές που είχε πριν των ερχομό εκείνων.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα υπάρχουν οι δύσκολες στιγμές στη διαδρομή αλλά καταλαβαίνω πια, επειδή πάντα τα πράγματα πρέπει να τα βλέπεις με μία απόσταση χρόνοι, έρχονται πολλές φορές και αυτές για να μας διδάξουν κάποια πράγματα και να μας κάνουν πιο δυνατούς ή για να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε πίστα. Οπότε τις αγαπώ και τις δύσκολες στιγμές μου και θεωρώ ότι οι πιο δύσκολες μου στιγμές μού χάρισαν τα μεγαλύτερα δώρα στην επαγγελματική μου ζωή».

«Η δημοσιογραφία ήταν κάτι που αγαπούσα και προ σχέσης – γάμου δούλευα και 15 ώρες την ημέρα. Την λάτρευα τη δουλειά μου, πήγαινα το πρωί και έφευγα το βράδυ, έτρεχα σε events και σε συνεντεύξεις, από εδώ και από εκεί. Μετά κάποια στιγμή μοιραία στην πορεία, όταν αρχίζεις να ακούς και το μέσα σου, ήμουν από αυτά τα κορίτσια είτε γιατί είχα γαλουχηθεί έτσι είτε γιατί ήταν η φτιαξιά μου που στα 27 – 28 άρχισα να σκέφτομαι «πως θα είναι με έναν άνθρωπο που θα δημιουργήσουμε το σπίτι μας». Ήταν κάτι δηλαδή που το ήθελα

«Επειδή τις αποβολές τις έζησα δυο φορές διαδοχικά, την μία μετά την άλλη και πριν κάνω παιδί, ήταν λίγο διαφορετικά τα συναισθήματα. Την πρώτη φορά όταν μου συνέβη, επειδή έμεινα έγκυος πολύ γρήγορα και χωρίς καν να το προσπαθήσω, όταν απέβαλα, θυμάμαι πως σοκαρίστηκα αλλά, επειδή ο γιατρός μου είναι πολύ ψύχραιμος άνθρωπος και έχουμε φιλική σχέση, μου είπε «Σταματίνα μου, δυστυχώς πια περισσότερες από τις μισές εγκυμοσύνες θεωρούνται ατελείς και δεν πειράζει, πες ένα ευχαριστώ στη φύση γιατί τις περισσότερες φορές η φύση επιλέγει να μην συνεχιστεί μια εγκυμοσύνη γιατί υπάρχει κάποιο ζήτημα οπότε προχωράμε και όλα καλά. Το σημαντικό είναι πως μένεις εύκολα έγκυος και σε αυτό θα σταθείς». Οπότε δεν σου κρύβω ότι την πρώτη φορά στεναχωρήθηκα αλλά το διαχειρίστηκα, το εκλογίκευσα και προχώρησα».

«Όταν όμως έχασα και το δεύτερο μωράκι, εκεί θέλω να σου πω ότι ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου. Εκεί μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου. Ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο, κάποιο πρόβλημα έχω, κάτι που δεν έχουμε βρει και δεν μου το λένε. Γιατί η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες του να συμβεί back to back κάτι τέτοιο δεν είναι μεγάλες. Οπότε εκεί μπήκε η αμφιβολία μέσα μου, το άγχος, όλες οι κακές σκέψεις» συμπλήρωσε, επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα