Ένταση ανάμεσα σε Κούγια και Βούλγαρη: Αν έχετε κάποιο πρόβλημα μαζί μου να μού το πείτε

Ένταση ανάμεσα σε Κούγια και Βούλγαρη: Αν έχετε κάποιο πρόβλημα μαζί μου να μού το πείτε

 
 
Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την ένσταση που έχει σχετικά με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, και τον Θάνο Πλεύρη.
Την έντονη αντίδραση του Αλέξη Κούγια, προκάλεσε η παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη σχετικά με τη νομική προστασία στους γιατρούς του Καραμανδάνειου, σε ό,τι αφορά στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο κ. Κούγιας σε δήλωσή του επεσήμανε ότι ο υπουργός Υγείας, υποσχέθηκε την παροχή νομικής υποστήριξης στους γιατρούς του νοσοκομείου μετά τη μήνυση που κατέθεσε η εντολέας του σε βάρος τους για ψευδή κατάθεση.

Απαντώντας ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης τόνισε πως, «η θέση του κατηγορουμένου είναι σεβαστή και μπορεί να χαράσσει με τους νομικούς του παραστάτες την υπερασπιστική του τακτική, όπως ο ίδιος κρίνει. Σε περίπτωση, ωστόσο, που αναφέρονται ψεύδη και συκοφαντικά γεγονότα για γιατρούς και νοσηλευτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας, είναι χρέος μου ως Υπουργός να τους παράσχω την νομική υποστήριξη που δικαιούνται. Είναι πάγια η εντολή μου να προστατεύουμε όποιον εργάζεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας από ψευδείς και αβάσιμες μηνύσεις».

Ο κ. Κούγιας μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την «διαμάχη» του με τους γιατρούς και την ανακοίνωση του Θάνου Πλεύρη....

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα