Φως στο Τούνελ: Λύγισε στον αέρα - Μα τι λες τώρα; Τι συγγνώμη ζητάς

Φως στο Τούνελ: Λύγισε στον αέρα - Μα τι λες τώρα; Τι συγγνώμη ζητάς

Η Αγγελική Νικολούλη ερευνά την υπόθεση του αγνοούμενου Αρουτινιάν Αραϊκ από τη Θεσσαλονίκη μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ». Μάλιστα, όταν άρχισε η εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής, η παρουσιάστρια συνδέθηκε με την συμπρωτεύουσα όπου και συγγενείς του αγνοούμενου πατέρα έκαναν δημόσια έκκληση για βοήθεια.

Ειδικότερα, η ξαδέλφη του αγνοούμενου, Ναταλία σημείωσε τα εξής με τρεμάμενη φωνή. «Γεια σας, καλησπέρα. Παρακαλάμε πάρα πολύ. Είμαι η πρώτη του ξαδέλφη και αν κάποιος…» δήλωσε για να την διακόψουν τα δάκρυα της και να υπογραμμίσει η Αγγελική Νικολούλη πως «η κοπέλα είναι συγκινημένη. Στη σκέψη και μόνο γιατί έχει περάσει πολλά η οικογένεια. Έχει περάσει πολλά η οικογένεια, τώρα, τι να λέμε, Ναταλία μου»

«Συγγνώμη» πρόδωσε, δειλά, η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη για να σπεύσει η Αγγελική Νικολούλη να της συμπαρασταθεί τονίζοντας «μα τι λες τώρα, αγάπη μου; Τι συγγνώμη ζητάς; Είναι ο πόνος που ξεχειλίζει γιατί είναι ιδιαίτερη η υπόθεση».

«Αν κάποιος τον έχει δει, τον είχε δει τουλάχιστον κάπου να μας το πούνε» συμπλήρωσε, εμφανώς συγκινημένη, η ξαδέλφη του αγνοούμενου πατέρα από την Θεσσαλονίκη στο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής. «Εντάξει, κορίτσι μου γλυκό. Θα έρθω πάλι κοντά σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, κορίτσι μου γλυκό» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα