Μικρούτσικος σε Μπιμπίλα: Σπύρο παρ’ το πίσω, μην εκτίθεσαι παραπάνω

Σπύρο, πάρ’ το πίσω, μην εκτίθεσαι παραπάνω. Κι η θέση κι η ιστορία σου εμπεριέχουν γενναιότητα. Χρησιμοποιήσέ την. Δεν είναι λάθος να κάνουμε λάθη. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος... είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα πριν από λίγες ημέρες, οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η κάμερα της Super Κατερίνα κι η Μένια Κούκου συνάντησαν τον πρόεδρο του ΣΕΗ κι απάντησε για όσα ακούστηκαν. Μετά την προβολή των δηλώσεών του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τοποθετήθηκε για το θέμα, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του.

«Με ενοχλεί η παρερμηνεία όσων λέω και παίζουν θέατρο κάποιοι από τα πάνελ και να τραβάνε τα μαλλιά τους, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν αυτό που λέω ενώ καταλαβαίνουν. Το πάρε πίσω την άστοχη δήλωση, όχι δεν την παίρνω γιατί δεν είναι άστοχη. Είναι ακριβώς αυτό που εννοώ ότι σαν ένα παιδί που βγήκα στο θέατρο, ουδέποτε δέχτηκα παρενόχληση, αλλά, εάν είχα δεχτεί, θα ήθελα να δω πως θα είχα συμπεριφερθεί. Άκουσα α ήθελε να τον βιάσουν. Μα τι βλακείες είναι αυτές; Εγώ θα ήθελα να συστήσω σε όλους να αυτοσυγκρατούνται και να μην παίζουν τόσο πολύ θέατρο» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 «Απευθύνομαι στον φίλο μου τον Σπύρο Μπιμπίλα, που τον ξέρω 400 χρόνια. Σπύρο μου το έχουμε δείξει κιόλας και λες αυτό δεν το είπα κι είπα άλλο. Έχουμε δείξει ακριβώς την δήλωσή σου πάνω από δύο φορές. Μην εκτίθεσαι. Θέλεις την στοιχειώδη γενναιότητα -που την έχεις- και να πεις λάθος μου, μάλλον ήθελα να πω αυτό, αλλά έλα που δεν το έχεις πει κι αυτό που έχεις πει είναι φοβερό και τρομερό. Σπύρο, πάρ’ το πίσω, μην εκτίθεσαι παραπάνω. Κι η θέση κι η ιστορία σου εμπεριέχουν γενναιότητα. Χρησιμοποιήσέ την. Δεν είναι λάθος να κάνουμε λάθη. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Έχεις κάνεις λάθος, μην επιμένεις γιατί το αγύριστο κεφάλι δημιουργεί πολλά λάθη» σημείωσε από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα