Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τι αποκάλυψε για τον δεύτερο κύκλο του Maestro

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τι αποκάλυψε για τον δεύτερο κύκλο του Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο του Maestro.

«Τώρα γράφω τη δεύτερη σεζόν του Maestro και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Θα είναι μοιρασμένα και στους Παξούς και στην Αθήνα» ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, διαψεύδοντας παράλληλα τη φήμη ότι η σειρά θα προβληθεί πρώτα στο Netflix και μετά στο Mega.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος, περήφανος και ευτυχής που έχει ανταπόκριση. Κάθε άνθρωπος που γράφει ένα σενάριο και βλέπει ότι αυτό έχει ανταπόκριση από τον κόσμο νιώθει πλήρης. 15-17 Μαρτίου θα ξεκινήσει να παίζεται η σειρά σε όλο τον κόσμο» δηλώνει στη συνέχεια ο δημιουργός, επιβεβαιώνοντας ότι η ιστορία θα ολοκληρωθεί με τον δεύτερο κύκλο.

Όσον αφορά τις αλλαγές και τις εξελίξεις στον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει ότι θα δούμε 1-2 νέα πρόσωπα να «εισβάλλουν» στη σειρά και πως τα επεισόδια θα είναι και πάλι περιορισμένα σε αριθμό.

Ποια ήταν η αίσθησή του, όταν είδε τον εαυτό του στο Netflix; «Ένιωσα ότι τώρα που θα το δουν κι άλλοι, πρέπει να προσέξω το επόμενο επεισόδιο πιο πολύ όταν το γράψω. Ένα άγχος αλλά και απόλυτη χαρά, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα» εξομολογείται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα