Ελευθερία Ελευθερίου για Καρολίνα-Μάριο: Προφανώς δεν γνωρίζουν το τι έχει γίνει

Ελευθερία Ελευθερίου για Καρολίνα-Μάριο: Προφανώς δεν γνωρίζουν το τι έχει γίνει

Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου».

Η γνωστή τραγουδίστρια, που το όνομά της συζητιέται έντονα τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την επικείμενη είσοδό της στο Survivor All Star, μίλησε για το περιστατικό ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Μάριο-Πρίαμο, απαντώντας και στις φήμες που τη θέλουν να είναι σε σχέση με τον παίκτη του reality επιβίωσης.

«Όταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν μπορείς και να πεις κάτι. Αυτά με τον Μάριο σίγουρα δεν μπορώ να τα σχολιάσω με τίποτα. Απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι, προφανώς δεν γνωρίζουν το τι έχει γίνει, δεν είναι εις γνώσιν τους, οπότε όταν έρθει η ώρα θα διαχειριστούν όπως είναι», αναφέρει η Ελευθερία Ελευθερίου για το επίμαχο σκηνικό.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Αρτσίτα για το εάν είναι πράγματι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, η τραγουδίστρια αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. «Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω, ευχαριστώ», αρκέστηκε να πει η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, επιβεβαιώνεται πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι πράγματι η επόμενη προσθήκη στο καστ του Survivor All Star.

πηγή: zappit.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO