Survivor All Star - Spoiler: Θρίλερ με το ποιος θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα

Survivor All Star - Spoiler: Θρίλερ με το ποιος θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα

Πληθαίνουν τα σενάρια για το ποιος θα αποχωρήσει από το All Star Survivor αυτή την εβδομάδα. Ποιος θα πάρει άραγε το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο;

Αρχικά, να πούμε πως σε πιο δυσχερή θέση είναι αυτήν την εβδομάδα οι Διάσημοι στο Survivor, με τις δύο ήττες που δέχθηκαν σερί και την υποψηφιότητα τριών παικτών. Το βράδυ της Τρίτης το σκηνικό ανατράπηκε και η ομάδα πήρε την ρεβάνς.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή η κόκκινη ομάδα έχασε την ασυλία και το έπαθλο και ψήφισε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο παίκτης έκανε λόγο για αδικία από τους συμπαίκτες του στο Survivor και ζήτησε την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού για να ανατραπεί η στρατηγική της ομάδας του.

Τη Δευτέρα προέκυψαν δύο υποψήφιοι από τους Διάσημους κι αυτοί ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λόγω μειωμένης απόδοσης στα αγωνίσματα κι ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο τελευταίος δεν το περίμενε καθώς έχει δείξει θεαματική βελτίωση στο φετινό κύκλο του Survivor κι όπως ήταν αναμενόμενο, αντέδρασε κι αναφέρθηκε σε σχέδιο εναντίον του.

Χθες, οι Διάσημοι έφεραν τούμπα το παιχνίδι κι οι Μαχητές ήταν αυτοί που έπρεπε να βγάλουν έναν δικό τους παίκτη στον τάκο, ο οποίος ουσιαστικά ολοκλήρωσε τις τέσσερις υποψηφιότητες αυτής της εβδομάδας. Οι Μαχητές έβγαλαν στον τάκο την Καρολίνα Καλύβα, η οποία δεν έχει αποδώσει τα μέγιστα στην ομάδα της κι υστερεί σε αρκετά σημεία.

Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σπύρος Μαρτίκας και Καρολίνα Καλύβα βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ποιος αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor;

Δύσκολη αυτή η εβδομάδα για τα spoiler, αφού οι διαρροές που γίνονται από τον Άγιο Δομίνικο αυτή τη φορά διίστανται. Δύο ονόματα δίνουν οι διαρροές, τις οποίες μεταφέρουμε όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη. Το ένα σενάριο θέλει να αποχωρεί απόψε από το Survivor η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ενώ το άλλο μιλά για μια αποχώρηση – έκπληξη. Θα είναι άραγε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτή που θα φύγει τόσο νωρίς από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σε κάθε περίπτωση, η οριστική επιβεβαίωση θα έρθει με την προβολή του επεισοδίου, απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.

πηγή: zapppit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα