Survivor All Star - SPOILER: Ποιος φημολογείται ότι θα αποχωρήσει σήμερα

Survivor All Star - SPOILER: Ποιος φημολογείται ότι θα αποχωρήσει σήμερα

Με δάκρυα στα μάτια, στο Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (10/01), η Βρισηίδα Ανδριώτου ανακοίνωσε στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό και στους συμπαίκτες της πως επιθυμεί να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης.

Οι συμπαίκτες της δεν πίστευαν στα αυτιά τους ενώ ο αγαπημένος της Σπύρος Μαρτίκας βούρκωσε με την ανακοίνωσή της.

Η επόμενη μέρα βρίσκει όλους τους παίκτες να σχολιάζουν την απόφαση της Βρισηίδας Ανδριώτου τονίζοντας πως ήξεραν ότι δεν ένιωθε καλά αλλά δεν είχαν καταλάβει το μέγεθος του προβλήματος που την οδήγησε στο να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Βρισηίδα μου ήθελα και εγώ να φύγω μαζί σου χθες, αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω» θα πει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star ο Σπύρος Μαρτίκας και θα «λυγίσει» από τα έντονα συναισθήματά του.

Survivor All Star – Spoiler: Ο νικητής του επάθλου

Διάσημοι και Μαχητές, θα αφήσουν πίσω τους την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώοτυ και θα οδηγηθούν εκ νέου στον στίβο μάχης για να ριχτούν στη μάχη για το έπαθλο του αποψινού αγώνα.

Ποιος θα είναι όμως ο νικητής; Διάσημοι ή Μαχητές; Κόκκινοι ή Μπλε;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoiler που κυκλοφορούν τη νίκη θα πάρει η Κόκκινη ομάδα, κάτι που θα φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τους αντίπαλους παίκτες της Μπλε ομάδας που παραμένουν χωρίς φαγητό.

Survivor All Star – Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί

Περικλής Κονδυλάτος, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τέσσερις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση. Οι τέσσερις Survivors έχουν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού ο οποίος είναι και ο τελικός κριτής.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι παίκτες του Survivor θα μεταφερθούν γι’ άλλη μια φορά στο συμβούλιο του νησιού όπου και θα μάθουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoiler που κυκλοφορούν, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και θα δει την πόρτα της εξόδου από το Survivor είναι ο Περικλής Κονδυλάτος.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι, αν τα spoilers που κυκλοφορούν, θα επαληθευτούν….

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα