Ο Παράδεισος των κυριών: Οι ληστές καταστρέφουν τον Παράδεισο - Κάποιοι κινδυνεύουν

Ο Παράδεισος των κυριών: Οι ληστές καταστρέφουν τον Παράδεισο - Κάποιοι κινδυνεύουν

Ο Παράδεισος των κυριών επιστρέφει σύντομα στις οθόνες μας με τα επόμενα επεισόδια να φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις για τους πρωταγωνιστές. Η επανέναρξη της σειράς που έχει σαρώσει την τηλεθέαση και θα ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν από τον Alpha θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου. Το νέο trailer που κυκλοφόρησε για τη συνέχεια μας άφησε με το στόμα ανοιχτό για όσα έρχονται.

Η ληστεία η οποία θα γίνει στον Παράδεισο θα φέρει τα άνω κάτω τόσο στον Ντίνο όσο και σε άλλους ήρωες. Ο ληστής μπαίνει στο κατάστημα αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους. Όμως ενώ η ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη τα πράγματα δε πηγαίνουν για τον ληστή όπως τα περίμενε και έχει σχεδιάσει.

Θα έχουμε ανατροπές αλλά και συγκρούσεις που επηρεάζουν όλους όσους βρίσκονται παγιδευμένοι εκεί. Μάλιστα κάποιοι από αυτοί κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και τη ζωή τους. Η Σύρμω δεν αντέχει από όλα όσα γίνονται και καταρρέει. Από την άλλη η Όλγα φαίνεται ότι βλέπει μπροστά της για πρώτη φορά την αλήθεια πίσω από το κτίριο του Παραδείσου και μένει έκπληκτη από το μυστικό.

Ο Αποστόλης ταράσσει την Αμαλία με αυτά που της λέει με την κοπέλα να σκέφτεται σοβαρά όσα τις αναφέρει. Ταυτόχρονα ο Άγης βγάζει την Αμαλία εκτός εαυτού σε σημείο που αναγκάζεται να τον απειλήσει ανοιχτά προκειμένου να συμμορφωθεί.

Η Βικτώρια ζητάει από τον Χριστόφορο να της κάνει μία χάρη όμως εκείνος το αρνείται. Μία απρόσμενη επισκέψη στο γραφείο του φέρνει την Βικτώρια σε δύσκολη θέση. Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος παρασέρνεται προς κάτι το οποίο δε πίστευε ποτέ ότι θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα