Μαύρο Ρόδο: Ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν εμφανίζεται στη ζωή του Θέμη

Μαύρο Ρόδο: Ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν εμφανίζεται στη ζωή του Θέμη

Έντονα συναισθήματα, αποκαλύψεις και μεγάλες ανατροπές έρχονται στο επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Mega «Μαύρο Ρόδο».

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο» είδαμε πως: Η υγεία της Αυξεντίας επιδεινώνεται και η Ελισάβετ ανησυχεί. Ο Σαράντος λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που βρήκε στον υπολογιστή του πατέρα του. Η Αυξεντία αποκαλύπτει στην Ηγουμένη το μυστικό της Παλιόβρυσης.

Ο Βίκος κάνει πρόταση συνεργασίας στη Γιάννα. Ο Πέτρος κατηγορεί την Αγγελική ως υπεύθυνη για τη διάλυση της οικογένειάς τους. Ο Λευτέρης σοκάρεται απ’ όσα βλέπει στη συνάντηση της Πολυξένης με τον Θέμη και εξομολογείται στην Όλγα μία ιστορία από το παρελθόν.

Απόψε, στις 22:40, στο Mega θα γραφτεί η συγκλονιστική συνέχεια

Ο Θέμης και ο Βίκος μοιάζουν εξίσου ανίσχυροι μπροστά στα έντονα συναισθήματα που τρέφουν για την Αγγελική. Η ίδια αισθάνεται εγκλωβισμένη σε αυτή την κατάσταση. Ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν εμφανίζεται στη ζωή του Θέμη. Ο Γιώργος σχεδιάζει να παρουσιάσει ως θαύμα τη βελτίωση της υγείας του Σταυρίνου, αν η εγχείρηση πετύχει, και του το αποκαλύπτει. Η Κασσιανή για ακόμα μια φορά υποσκάπτει την ηγουμενία της Φιλαρέτης. Πώς εμπλέκεται ο Σαράντος στο σχέδιό της; Πού οδηγείται η σχέση Λευτέρη – Πολυξένης μετά απ’ όσα είδε ο Λευτέρης; Ο Θέμης προσπαθεί να απομακρύνει τον Πέτρο από την Ελισάβετ και ο Πέτρος αντιδρά. 

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα