Μπέττυ Μαγγίρα για GNTM: Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά. Είμαι έξαλλη

Μπέττυ Μαγγίρα για GNTM: Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά. Είμαι έξαλλη

Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν έκρυψε την διαφωνία της με τα όσα είπαν οι κριτές στα υποψήφια μοντέλα στο πρώτο επεισόδιο του GNTM, για την φετινή σεζόν.

 Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022, μετά από την προβολή του βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται η κριτική επιτροπή να διαφωνεί όσον αφορά στην έννοια της διαφορετικότητας, δεν άντεξε και ξέσπασε στον “αέρα” της εκπομπής.

“Έχουμε μπερδέψει την τρίχα με την κληματαριά. Όταν η κοπέλα αυτή θα φτάσει στο σημείο να δεχτεί μια πρόταση από μια εταιρεία, όπου θα της ζητούν να ξυρίσει το κεφάλι της, με μεγάλη αμοιβή, ας το σκεφτεί μόνη της. Το μόνο που έχει να χάσει είναι απλά τη δουλειά. Μην τρελαινόμαστε. Το κορίτσι αυτό, όλο της το attitude ξεκινάει από το μαλλί της, γιατί πρέπει να το ξυρίσει; Θα χάσει απλά τη δουλειά. Είναι σαν να της κλείνουν την πόρτα στο μόντελινγκ, επειδή δεν ξυρίζει τα μαλλιά της, ενώ μπορεί και να μην της ζητηθεί ποτέ, δεν θα την πετάξει κανένα πρακτορείο για αυτό τον λόγο. Είμαι έξαλλη”, είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα