Παράδεισος των κυριών: Οι χαρακτήρες της υπερπαραγωγής του Alpha

Παράδεισος των κυριών: Οι χαρακτήρες της υπερπαραγωγής του Alpha

Η δραματική σειρά εποχής «Παράδεισος των κυριών» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στον Alpha! Ένα λαμπερό πολυκατάστημα, δύο συνέταιροι, ένας μεγάλος έρωτας… κι ένας φόνος που θα ανοίξει το πιθάρι της Πανδώρας.

Με φόντο τον λαμπερό κόσμο της μόδας και μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται από μέσα σε μέρα σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα αλλά και τσιμεντούπολη, παρακολουθούμε τις ζωές των ανθρώπων που δουλεύουν σε ένα πολυκατάστημα. Ανθρώπων όλων τα τάξεων της τότε αναπτυσσόμενης Ελλάδας που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στον μοντέρνο και το παραδοσιακό τρόπο ζωής, την φτώχια και την αφθονία, τις προκαταλήψεις του παρελθόντος και τις νέες ιδέες.

Αθήνα 1963. Το πολυτελές κατάστημα γυναικείας μόδας «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την Σταρ Ελλάς και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα