Σου έλειψαν οι Οικογενειακές Ιστορίες; Έρχονται με πιο σκοτεινό ύφος!

Σου έλειψαν οι Οικογενειακές Ιστορίες; Έρχονται με πιο σκοτεινό ύφος!

Oι «Οικογενειακές Ιστορίες»  έγιναν μια καλτ συνήθεια των τηλεθεατών και ένα πρώτης τάξεως εργαλείο για αναρίθμητα memes στα social media.

Αν και η δεύτερη επιστροφή του scripted reality δεν στέφθηκε από τόση επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης, ο Alpha αποφάσισε να ποντάρει και πάλι στην δοκιμασμένη συνταγή από το Σεπτέμβριο. Άλλωστε, στον πειραματισμό του scripted reality μπήκε φέτος το καλοκαίρι και ο ΑΝΤ1, με το σίριαλ «Η Κλινική».

Κάπως έτσι, έρχεται σύντομα στη συχνότητα του Alpha μια νέα σειρά με τίτλο «Αμφιβολίες». Αυτή τη φορά, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού, οι ιστορίες θα περιλαμβάνουν αστυνομικό μυστήριο, καθώς οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να εξακριβώσουν αν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα. Κι όπως θα έλεγαν και οι «μιλένιαλς»: «Καλά θα πάει αυτό!».

Το scripted reality είναι υποείδος του ριάλιτι απλά τα όσα βλέπουν οι τηλεθεατές είναι βασισμένα σε σενάριο ή προαποφασισμένα από την εταιρεία παραγωγής. Η διαφορά του με το ριάλιτι είναι ότι δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη ή στην απόφαση του κοινού.

Η ανακοίνωση του Alpha για τις Αμφιβολίες
«Πόσο καλά νομίζεις ότι ξέρεις τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους; Πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι γι’ αυτούς;

Οι «Αμφιβολίες», το νέο scripted reality του Alpha, έρχεται για να μας διηγηθεί υποθέσεις αστυνομικού χαρακτήρα, ιστορίες γεμάτες ένταση και συνεχείς ανατροπές. Σε κάθε επεισόδιο ο πρωταγωνιστής έρχεται αντιμέτωπος με την υποψία ότι κάποιος δικός του αγαπημένος άνθρωπος έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα.

Η πλοκή κινείται γύρω από την προσπάθεια του ήρωα να μάθει τι πραγματικά συνέβη και να διαχειριστεί την αλήθεια, αλλά και την επόμενη ημέρα – όταν τίποτα δεν θα είναι πια όπως πριν στην οικογένεια του.

Οι «Αμφιβολίες» βασίζονται σε κορυφαίο scripted reality, το οποίο προβάλλεται σε 16 χώρες παγκοσμίως.

«Αμφιβολίες», γιατί τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Έρχεται στον Alpha.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα