Δούκισσα Νομικού: Κλειδώνει στο Πρωινό - Με ειδικό ρόλο, στο πλευρό του Λιάγκα

Δούκισσα Νομικού: Κλειδώνει στο Πρωινό - Με ειδικό ρόλο, στο πλευρό του Λιάγκα

Λύση στον γρίφο της πρωινής ζώνης στον ΑΝΤ1. Παρουσιαστής ο Γιώργος Λιάγκας, που αναλαμβάνει τα ηνία από τις 10:00 έως τις 13:00. Καθ’ όλη τη διάρκεια μαζί του, αλλά με ειδικό ρόλο, η Δούκισσα Νομικού.

Την τελική φόρμουλα για το πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη ημέρα του «Πρωινού» με τον Γιώργο Λιάγκα φέρεται να βρήκε ο ΑΝΤ1. Μετά το πολύμηνο «θρίλερ», που οδήγησε στην αποχώρηση της Φαίης Σκορδά, ο νέος γρίφος που προέκυψε για το πώς θα καλυφθεί το κενό, λύθηκε, ανατρέποντας τα έως τώρα δεδομένα. Το «Πρωινό» περνά εξ ολοκλήρου στα χέρια του Γ. Λιάγκα από τις 10:00 έως τις 13:00, ενώ στην εκπομπή αναμένεται να ενταχθεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία θα αναλάβει ρόλο «γκεστ σταρ» με διευρυμένη διάρκεια. Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά.

Οι συζητήσεις που εκκρεμούσαν μεταξύ της διοίκησης του ΑΝΤ1 και του Γ. Λιάγκα ολοκληρώθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, συμφωνήθηκε ο δημοσιογράφος να πάρει τα ηνία όλης της εκπομπής «Πρωινό» με μια μετατροπή στο διετές συμβόλαιό του, το οποίο αρχικά ανέφερε ότι θα εμφανίζεται έως τις 11:30, καθώς υπεγράφη όσο ακόμα ήταν στο «κάδρο» η Φ. Σκορδά. Παράλληλα, ο ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος συμφώνησαν ότι δεν θα έχει «συμπαρουσιάστρια», υπό την έννοια της ισότιμης παρουσίας, καθώς το πρόσημο της εκπομπής θα συνεχίσει να είναι έντονα δημοσιογραφικό, αλλά το γυναικείο πρόσωπο που θα ενταχθεί στο «Πρωινό» θα έχει έναν ειδικό ρόλο.

Τα πρόσωπα που εξαρχής συγκέντρωναν τις περισσότερες πιθανότητες είναι η Ευαγγελία Αραβανή και η Δούκισσα Νομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι αμφότερες έχουν ένθερμους υποστηρικτές εντός ΑΝΤ1, σαφές προβάδισμα, που αναμένεται να μετατραπεί σε οριστικό deal, παίρνει τις τελευταίες ημέρες η Δ. Νομικού.

Η παρουσιάστρια, που διατηρεί πάγια καλές σχέσεις με τη διοίκηση του ΑΝΤ1, πραγματοποίησε ραντεβού στις εγκαταστάσεις του καναλιού σε πολύ θετικό κλίμα. Το μόνο «αγκάθι» που έπρεπε να ξεπεραστεί ήταν η ώρα στην οποία θα μπαίνει στο «Πρωινό». Εχοντας εξασφαλίσει τις εγγυήσεις που ήθελε από τον ΑΝΤ1, τη λύση φέρεται να έδωσε ο Γ. Λιάγκας.

Ο δημοσιογράφος κάλεσε τη Δούκισσα Νομικού και της πρότεινε να εντάσσεται στο «Πρωινό» από την έναρξη της εκπομπής στις 10:00 (και όχι στα μισά της εκπομπής στις 11:30 όπως ήταν οι αρχικές σκέψεις) και να μετέχει καθ’ όλη τη διάρκεια, κάτι που είναι πλέον το επικρατέστερο σενάριο. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται το σχετικό δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη, που θα ανακοινώνει το «Πρωινό» με κεντρικό παρουσιαστή τον Γ. Λιάγκα και την ομάδα του, την οποία απαρτίζουν οι Τάσος Τεργιάκης, Φωτεινή Πετρογιάννη και Αρια Καλύβα. Μαζί τους η Δ. Νομικού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα