Σασμός – spoiler: Η Άσπα αποκάλυψε τον δολοφόνο του Άγγελου

Σασμός – spoiler: Η Άσπα αποκάλυψε τον δολοφόνο του Άγγελου

Ότι ο τηλεοπτικός «Σασμός» έχει παρεκκλίνει από το βιβλίο, όπου βασίστηκε η σειρά, το έχουμε καταλάβει. Οι σεναριογράφοι, στην προσπάθειά τους να συμπεριλάβουν στον μύθο θέματα που ανακύπτουν από την επικαιρότητα, έχουν δημιουργήσει παράλληλες ιστορίες και ήρωες.

Ένα θέμα που παίζει δυνατά τους τελευταίους μήνες, από την έναρξη της πανδημίας και μετά, είναι το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας με θύματα γυναίκες.

Εκεί επικέντρωσε η σεναριακή ομάδα στην περίπτωση του Κώστα και της Άσπας, του «καντινιέρη» και της ξαδέλφης της Αργυρώς, των οποίων η σχέση μόνο ιδανική δεν ήταν στον πρώτο κύκλο. Όπως θα θυμόμαστε άλλωστε, το τέλος του γάμου τους γράφτηκε όταν εκείνος κατέληξε στην φυλακή.

Μετά η Άσπα ακολούθησε την ξαδέλφη της στα Γιάννενα, από όπου επέστρεψε για τη δίκη του Αστέρη, ήρθε πιο κοντά με τον Άγγελο και οι ελπίδες της για μια νέα ζωή αναπτερώθηκαν.

Μάταια, όπως αποδείχθηκε. Στο φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς, ο Άγγελος βρέθηκε νεκρός στο πάτωμα του σπιτιού και ο Μαθιός συνελήφθη λίγο πριν ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Βασιλική, ως ύποπτος για τον φόνο.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα