GNTM spoiler: Αυτοί οι παίκτες αποχωρούν

Το GNTM επιστρέφει απόψε στις 21:00 στους δέκτες μας με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο και μία φωτογράφιση που θα… κόψει την ανάσα.

Μπορεί τα νούμερα της τηλεθέασης του διαγωνισμού να απογοητεύουν αλλά η σημερινή φωτογράφιση σε συνδυασμό με την αποχώρηση έκπληξη ίσως αλλάξει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, τα μοντέλα θα πρέπει να φωτογραφηθούν μέσα σε μία πισίνα κάτω από το νερό κρατώντας μόνο την ανάσα τους. Στον βυθό της πισίνας θα βρίσκεται ένα άγαλμα με τους παίκτες να καλούνται να δώσουν ένα αρμονικό πλάνο στον φωτογράφο με το οποίο θα ξεχωρίσουν.

Οι δοκιμασίες με νερό έχουν αποδειχτεί πολλές φορές παγίδες για τους παίκτες αν κρίνουμε από τις προηγούμενες σεζόν. Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι δεν γνωρίζουν καλό κολύμπι και αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα σε τέτοιες δοκιμασίες.

Όσον αφορά τη δοκιμασία της Τρίτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απ’ ότι φαίνεται είχε μεγάλα κέφια! Πρόκειται για ένα αρκετά extravagant σκηνικό σε μία έντονη φωτογράφιση όπου τα μοντέλα θα πρέπει να απεικονίσουν ο καθένας ένα από τα 7 αμαρτήματα.

Αυτοί οι παίκτες αποχωρούν ... Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα